香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

歡迎睇波朋友入o黎揮揮手

升級   0%

該用戶從未簽到

雖然機會微少少, 不過難得愛華頓砍低利記同維拉, 留番個fa cup俾我地啦!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-4-6 09:45 發表

偏偏佢就同你贏波
最尾真係比維拉吹脤 踢到咁禮讓 唔比人入波至奇

言下之意係富咸就唔係禮讓??

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜曲奇姐藍軍先拔頭籌

升級   0%

該用戶從未簽到

YEAH!!!  我嘅愛隊真係贏到曼聯入FA CUP 決賽!!  
cookie ctse, 兩藍對壘噃, 真係我估唔到嘅final, 希望係一場好波啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-4-20 09:52 發表

我都係愛華頓 fan屎 黎0架!!!
琴日同今日都著住愛華頓波衫慶祝中~

beefing 哥, 我終於喺度搵到個愛迷喇!!
你有冇上愛記個hk forum?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-4-21 10:59 發表

無呀無呀~ 請問0係邊0架??

其實我地呢堆 "少數民族", 確實幾難搵個 "伴" 0架~
特別係先幾年, 年年要護級0既年代,
當我話比人地知我捧愛華頓, 其他人好似睇絕種動物0既眼光望住我~ 以為我係傻咁~ 唉~ ...

http://hkeverton.com/forum/
搵日我地真係要相認下.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-4-21 22:22 發表
九零年代既利記鐵三角 - 科拿+麥馬拿文+列納,我都好鐘意!仲有Stan Collymore!

雖然小弟係愛迷, 不過stanwong兄講嘅年代, 我都好鍾意睇利記, 尤其是欣賞老麥, 佢d禁區k角窩利簡直冇得頂!

原帖由 stanwong 於 2009-4-21 23:21 發表
利記已經有托利斯啦,通常利記都係打佢一個單箭頭,謝拉特後上支援,就算奧雲返來都只能做後備,去愛華頓啦

Sorry, 愛華頓寧願留阿Jo都唔會要奧雲啦, Jo一嚟到愛華頓即刻發揮出佢嘅入球能力, 仲同d隊友好夾!
奧雲? 連沙夏都不如啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

啱啱知道林尚義先生逝世, 有d shocked!

升級   0%

該用戶從未簽到

有興趣27/5晚一齊出來睇歐聯決賽請報名啦,順便投埋票去邊睇:

1.  大圍新跑手 (跟大隊去邊睇都得,騎牆派邊隊多人捧邊隊)
2.  瘋狂坦克車 (落bar啤啤佢)
3.  慢子 Wilson (book間卡啦OK房)
4.  迪迪仔 (除左我屋企,邊度都得,巴塞必勝)
5.  stanwong (捧巴塞)
6.  TerrySze (book間卡啦OK房,捧巴塞)
7.  finewong
8.  神童威威(唔知批唔批,報左名先,不過我唔飲酒嫁)
9.
10.

出唔出來睇波既都請入來投票自己捧邊隊啦:

捧巴塞:                                          
1.  stangwong                                                
2.  TerrtSze                                               
3.  李奧
4.  peter數子
5.  上水馬王
6.  迪迪仔
7.  cookie
8.  batigoal
9. peter6565652003
10. saki

捧曼聯:
1.瘋瘋 - 曼聯廿載情! 笠臣到加下!
2.神童威威- 永遠支持曼聯(睇四強兩隊表現,決賽曼聯應該可贏一至兩球)
3.細明哥~簡東拿年代開始喜歡曼聯'最喜歡99年陣容(舒米高,史譚,7小福,堅尼,黑雙殺)
4.慢子 Wilson - 因標準英超迷!
5. TNT ~ 唔算係曼迷, 因巴塞有兩個小弟唔多like嘅球員, 所以捧曼魚!

升級   0%

該用戶從未簽到

三隊護級份子半場都輸緊...

升級   0%

該用戶從未簽到

如果港島區, 有機會join得大家, 到時再confirm!

升級   0%

該用戶從未簽到

曼魚中後場真係唔多掂~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-5-28 03:53 發表

係美斯係左邊太生........

no, 係差在個波喺自己度都唔識點做進攻,

成日回返後!

升級   0%

該用戶從未簽到

瞓得!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-6-29 15:41 發表
唉....琴晚明明2點半起了身....轉頭又訓佐......

我較咗鬧鐘都唔知醒,
醒嘅時候係4:45... 場波都踢完...