香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

各位跑友,如有最新賽事照片,可把有關連結post上在這裡,謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 EDK06 於 2009-2-27 21:25 發表
管理員:
我見網頁有好多ching,ctse跑步英姿, 我都想有一張, 請問長跑長友網係咪有人會為番長跑網o既跑手影相架, 點樣可以有呢個服務,係唔係要著住"長跑綠色戰衣"至會影架, 小弟無買到但都好想知到點...
(知道的話可 ...

C兄..
我不是管理員...只係路過答下咀...
我所知長跑網無專人負責為比賽影相...
只係長跑網咁多會員...總有C兄在時間許可下...義務為比賽拍攝...
至於是不是只影有著長跑網衫跑友...呢點各拍攝者自行決定...而有時想影..都未必一定影到..
如C兄未有網衫..而又希望被拍攝...
可以在下次比賽前...將閣下尊容放上網..好等C兄認下..或..在比賽集合時..主動與在場C兄打個招呼..
只要認得..而環境許可下...相信負責拍攝的C兄好樂意為閣下拍攝...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-28 09:45 發表

x2 同意﹗
另外,如果小弟在比賽中拍照,優先次序如下︰1.有穿網衣的網友。2.認識的跑友。3.跑很型的參賽者。4.其他人。
跑衣方便,小弟所知,現時剩下3件細碼T。" />" />" />" />" />" />

Ken兄...幾時加訂L碼背心呀...
小弟汗男著背心會跑快D嫁...