香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

2009.11.20~22 樂施毅行者

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

其實應該係同一 D 實力同埋 target 時間差不多既人一齊組 team...
所以無話邊個累邊個

因為呢個 game 要一齊過 finish line... "八條腿, 一條心"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-20 12:11 發表
咁家陣有邊幾個會入紙呢? hgjD088" />" />hj

其實如果係第一次入紙有好難抽得中... 所以有意者都應該都要入表抽

升級   0%

該用戶從未簽到

大家到時俾心機啦...
我個膝頭仲未 ready 俾我咁玩佢...
到時無問題就可能影相 support team....

升級   0%

該用戶從未簽到

我唔敢去....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-4-21 23:50 發表
只要有個好好的操練計劃
不過量
好好聆聽身體發出的訊息
速度要分配得宜

這個真的是一個"大波蓆", 一定要好好部署
但一生人總要行一次, 一個人完成縱使難
但要四個人可以一條心, 互相包容
完成一百公里更加 ...

除0左全馬..我人生另一個 target 就係毅行者

但而家以不受傷為重
待膝傷完全好番... 就會考慮一下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-6-17 22:33 發表
大鑊! 我同-R- 2支都中咗images/smilies/onionsmilies2/4519626a.gif

你開兩 team 啦~ 之後同 -r- 拍住一齊行...

升級   0%

該用戶從未簽到

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=9146288&extra=page%3D1
#53、#54、#59、#69、#78

各位.. 我覺得寫既野幾0岩初心毅行者...