香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

名單 (人工智能自助系統)
名譽團長:
1.        sleung2002hk
總團長:
2.        allanccl
見習初級副團長助理
3.        花子阿DEE
團員:
4.  billy_yau(TBC 霸左個位先, 跟手同大人申請批文)
5.  cookie
6.  大圍新跑手
7.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
8.  boloup
9.  runrun
10, running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
11, 法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-18 23:30 發表

THX 法蘭師兄,今日好驚喜呀~~hgjD115" />" />hj

不用客氣啦!
今日見到你地我都好開心呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

名譽團長:
1.        sleung2002hk
總團長:
2.        allanccl
見習初級副團長助理
3.        花子阿DEE
團員:
4.  billy_yau(TBC 霸左個位先, 跟手同大人申請批文)
5.  cookie
6.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下) (3號 / 24號都ok)
7.  boloup
8.  runrun
9.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持) (3號 / 24號都ok)
10.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持) (3號 / 24號都ok)
11. 前進 (TBC)
12. 小平
13. mill (我都未行過lee度, 我又離呀!)
14. 零下十度
15. Qoo
16. 小華 (24號ok)
17.
18.
19.
20.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-20 10:17 發表

係啦...
好難就得哂全部人架嘛...
決定左日子先....

都岩架!
決定日子先啦!
其實小弟都擔心,下個月月尾會好熱,到時行得重辛苦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-4-20 12:48 發表

b哥你10k都跑到, 行山對你點會有難度呀

係law,
不如一齊黎啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-4-20 12:55 發表
其實體力上我應付到0既~
不過行山0既技術我就等如 0 喇~
好似上次 412 跑越野賽道落山0個段, 唔好話跑, 連行都舉步維艱~
如果我去埋實拖慢大家0既進度, 咁就唔止行山, 大家隨時要扎埋營過夜先行得晒呀~

B哥哥,
聽完dee 兄講,

咁你就要報名參加啦 !

其實我呢幾個月,個個月都有行山架!

升級   0%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發,紅字及TBC ching ctse 請儘早confirm~~

名譽總團長:
1. sleung2002hk

見習初級副團長
2. 花子阿DEE (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
團員:
3.  billy_yau
4.  cookie
5.  亞平
6.  boloup
7.  runrun
8.  running-sue (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
9.法蘭(贊成合資野餐)
10. 前進
11. mill
12. 零下十度
13. 小華
14. slack (TBC)
15. 上水馬王
16. schnix
17. 鄭國柱
18. stanwong
19. BeeFing
20. Kennychoi
21. 蘭茜
22. CC(TBC)
23. 大圍新跑手
24. peteruno (TBC)
25. 慢子 (TBC)
---------------------------------------
後備
1. kopo1128
2. -R-
3.
4.
5.

收集民意/資料
1. 請問各位參加者, 是否有行山杖?  請問有冇多餘多借出?  如有, 有幾多呢?
2. 當日的午餐, 如果大家一齊集資, 買麵包+茄汁豆+沙甸魚+生果等, 有冇異議?

升級   0%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發,紅字及TBC ching ctse 請儘早confirm~~
名譽總團長:
1. sleung2002hk

見習初級副團長
2. 花子阿DEE (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
團員:
3.  billy_yau (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
4.  cookie (行山杖1支 + 上山吸收靈氣)
5.  亞平 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
6.  boloup
7.  runrun (計劃去買行山杖2支 (需用2支)+ 贊成合資野餐)
8.  running-sue (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
9.法蘭 (贊成合資野餐)
10. 前進
11. mill (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
12. 零下十度(行山杖1支.可借出+贊成合資野餐)
13. 小華  (不需行山杖 + 贊成合資野餐 )
14. slack (TBC)
15. 上水馬王 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
16. schnix (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
17. 鄭國柱
18. stanwong (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
19. BeeFing (贊成合資野餐)
20. Kennychoi (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
21. 蘭茜•韋 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
22. CC(TBC)
23. 大圍新跑手 (冇行山杖 + 合資野餐冇所謂,不過覺得自己帶野食會方便d,鐘意可以帶多d分比其他人)
24. peteruno (TBC) (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
25. 慢子 (TBC)

小華你deleted 左馬王個reply 呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

Dee 兄..
唔好意思呀..
我呢日黎唔到呀.
因為我個日會上堂呀..
唯有下次完可以同你地行啦...