香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

田總進步咗!係聽意見!GOOD!

關閉 [複製鏈接]

升級   73.7%

該用戶從未簽到

我第一次跑全馬,幸運地能完成賽事,但對此事有以下意見:

Cut錯就係cut錯,其實而家講乜都無用,俾番個時間我都無意思,我要的是完成賽事。

沒有記錯的話,早兩年都有類似的情況發生,我在某Newsgroup上看見的。

我覺得要避免這些事再發生,真係唔好靠田總,要靠自己,如果自己跑的快,佢早Cut都Cut唔到我。

所以在這個遊戲規則下慘被"犠性"的跑友,除了跟進田總的回覆外,更要繼續努力練習,爭番口氣,出年要跑完全程。

另外,如果有田總的同事或當天的工作人員看到此Post,我知道你們當天的工作係辛苦,但也希望你們理解我們這些"業餘跑手"的心情,我們參加比賽,幾乎肯定沒有機會攞獎,但為的是完成自己的目標,如果真是我跑的慢而被趕上車的,「我抵死!」,但如果是因為你們小小的Mistake而令我失敗的話,我諗我一定會好嬲!

如果大家覺得我語氣太重的話,請見諒。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

算啦,事情已經過去了,你更激氣都解決唔到呢個事實。

坦白講,佢地俾到晒你要的時間數據你又如何。

總之,正如我之前講,唔好靠田總,只靠自己,黎緊的日子俾心機練習,出年渣打終點見。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 BEYOND725 於 2008-3-25 23:34 發表
有了跑馬拉松的精神(長氣袋),
再加上自己有point,
和確有事實!
結果爭取了今年

咁佢寫咩時間俾你呀?

你介唔介意Scan上黎睇下(當然先遮住個名及號碼等個人資料),我真係好想睇。