香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

大家對D對鞋有咩評價呀??

升級   78.75%

該用戶從未簽到

我自己本有呢對藍色aero,買左差唔多1年
初跑步時經常用佢
佢保護其實唔差,又未去到rider咁重
做長課、慢跑、練習也可以
不過如果對速度有要求的話,aero幫唔到你啦

升級   78.75%

該用戶從未簽到

你講o個對深色spacer係國產.....正價無記錯應該係720
aero正價應該560

選邊一對.......就睇下嬌兄用黎點用.....
如果係比賽...就SPACER好D....因為反應好D
如果係練習、JOG跑、長課....就AERO.....

升級   78.75%

該用戶從未簽到

嬌兄:

你咁近愛迪outlet,其實除左boston之外,你亦可以考慮adidos
佢係全馬世界紀錄保持者基比斯拉斯比做而家呢個世界紀錄著既
之前miller著過評價唔錯....我都識有幾個跑手著過評價都係好正.....

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3419&extra=page%3D5

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-4-24 17:44 發表

多謝資料, 其實想搵對練習鞋, 不過兩用(比賽 + 練習)可能Spacer較優勝, adidos果對係outlet未見, 聽聞街貨已經比人掃哂, outlet只有Boston, Tempo, Mana 同 RC. 暫時睇Mana最熟意.

其實好似嬌兄你有著開薄鞋或者唔太厚既鞋...跑步年資同技術有咁上下的話...
都應該會鍾意spacer多d....(包括我自己)
aero其實都唔輕....同有少少苯

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 RX1 於 2009-4-24 22:40 發表
我重拎呢對鞋黎練速度..搵左自己笨TIM..

其實唔係好緊要既o者.....
都係自己覺得舒服咪得囉.....
無話搵唔搵笨既......