香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

時間分配

升級   90%

該用戶從未簽到

咁多位ching ctse, 小妹新來的.. 近排愛上佐跑步....
我有一樣野想請教大家... 大家點樣平衡跑步, 返工, 拍拖, 家庭, 讀書and 休息呢?
因為我想遲d放工後讀返個post-grad.. 之但係, 放得工黎, 再讀埋書, 都冇咩時間... 我想問下大家心得點樣可以讀得書/做得功課之餘,又兼顧倒跑步呀?
thanx
+1 0
上一篇︰大坑東新人報到下一篇︰Tiger 鞋的科研及生產流程

升級   90%

該用戶從未簽到

thank you 咁多位... 你地真係令我有d 啟發...
原來咁多ching ctse 都係返工前跑...
好!!! 我都要學下.. 我個心成日都好想返工前跑, 不過10萬個理由都係冇去到。
跑步得一個理由,但係唔跑就有無限既既藉口,真係要好好反省下!!!

咁我又想請教ching ctse, 你地跑完之後先返工會唔會影響你地做野呢? 我既意思係跑完點都會tired, 有冇affect 你地既work performace or 分佐心呀?