香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸
打印 上一主題 下一主題

430 約跑青公情..回憶錄...

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

Parco 爸,回憶錄極之詳儘喎!
    你有冇叫聲亞嬸做靚女先開始問路呀?你一開聲就叫人亞嬸,梗係唔睬你啦!
    如果有人咁叫我嚟問路,我都唔會睬佢架!

第一次跑20.5K,加埋仲要迷路,你跑得唔錯架啦!
    黎緊5月尾,新界東會攪約跑,應該都會係約20K,條路簡單啲,
    應該唔會咁易盪失,啱哂你跑,你一於要嚟啦!

很開心食飯時有你和肥哥哥、ee陪我啤一啤,
    我雖然冇跑,但都比你地啲興奮氣氛感染。

我影啲相好暗,依家在office做緊野,今晚翻屋企揀一些還免強可以的才post上網,
    大家請原諒!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Parco爸 於 2009-5-2 22:53 發表
    runrun姐...
    其實跑完步好似唔該飲咁多酒....但小弟個晚好似拿住通渠水倒入口咁..真係失禮晒...
    5月天熱..我D汗好似排洪咁...到時先作決定啦..ThankS!!!

屈臣兄...諗住跑完報告你聽..眼鏡收交完成...不 ...

如果到時怕熱唔跑,就幫手做義工啦!
    嘻嘻!多個人幫手!