香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

上海国际马拉松

關閉 [複製鏈接]

升級   61.95%

該用戶從未簽到

9月1日开始报名
11月29日比赛

http://www.shmarathon.com/marathon2009/home.html
+1 0
上一篇︰跑前拉筋問題下一篇︰Idaten X適合練speed嗎?

評分

查看全部評分

升級   61.95%

該用戶從未簽到

Terry Ching

I am still a yes, will go!

Spending the money, go so far, why waste the effort, so should be running the FM, only if still out of shape or injured then will run HM....

anyone else going????

升級   61.95%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-8-24 23:01 發表

係呀! 連半馬都有電腦打印既証書,好像一張支票咁大,有埋大會及個人時間,前年兩小時之內完成有對多威跑鞋送添。

aiya, dont talk, go la every ching ctse...
i will sign up tmr la.

升級   61.95%

該用戶從未簽到

回復 16# 的帖子

Service Unavailable  !!! Same Same

升級   61.95%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-9-2 11:53 發表

ching...報了名未 ??

download 到 form 啦!
但要体检证明, 用支付宝或汇钱到银行。有D烦,找上诲 D friend帮下,有进展通知各位。

升級   61.95%

該用戶從未簽到

原帖由 Left3 於 2009-9-2 13:47 發表

download 到 form 啦!
但要体检证明, 用支付宝或汇钱到银行。有D烦,找上诲 D friend帮下,有进展通知各位。

BTW, 各ching ctse, 如有参加过, 有无解救? 点register?

升級   61.95%

該用戶從未簽到

各位,
ok 左la, 系上海个friend帮我apply 左!!!
1. 先download form...
2. 填好
3. 找医生certify 身体状态
4. 160RMB (cash, 好D)
5. 交ID card 副本
6. 交form
都几快!!

出发la....

升級   61.95%

該用戶從未簽到

仲有边个去上海?
Confirm 左可否列名? 好等相认!

1. Left3

升級   61.95%

該用戶從未簽到

上海隊。 。 。
各位備戰如何? ?
不如今個星期六約跑一次?

升級   61.95%

該用戶從未簽到

Terry Ching
我都拉傷左條右hamstring成兩個星期,休左4日,miss左一次長課,日日fu冰,查消炎高….點算???

上星期六同onon, gary, cu跑左一轉,除左上大斜外,都ok,琴日早10.5K,今早8.5k,好似隻腳無太緊了,但速度去唔得快, 530/K都好盡好盡。想跑番轉445/K tempo都無可能….

好在上海條路大平,必要時就------   跑+跑+跑+跑+行跑+行跑+行+行+行+行+行+企+企+企..

Alfred Ching,好!星期六25K!條路您話事!
我都拉傷左條右hamstring成兩個星期,休左4日,miss左一次長課,日日fu冰,查消炎高….點算???

上星期六同onon, gary, cu跑左一轉,除左上大斜外,都ok,琴日早10.5K,今早8.5k,好似隻腳無太緊了,但速度去唔得快, 530 -545/K都好盡好盡。想跑番轉445/K tempo都無可能….

好在上海條路大平,必要時就-

升級   61.95%

該用戶從未簽到

回復 49# 的帖子

Terry ching
your injured speed probably still faster than my tempo!

Alfred Ching
Run flat ok ma instead of 上山頂練腳力

升級   61.95%

該用戶從未簽到

各位,受伤难免,保重,保重!
Terry Ching, 你会吾会去上海跑呀?

总之平路加小斜都OK ge, 又不需跑20个跑马地圈....

不如港岛北岸来回 (小西弯--博父林),其他人有兴致可随时加入....我会约530开跑, 打算9am收工。
Alfred 会唔会出post约跑???

升級   61.95%

該用戶從未簽到

OK!
北角電 器道城市花園酒店等! (5:45)
See you on Sat.

Terry Ching
see u in SH!

升級   61.95%

該用戶從未簽到

YES SIR!

升級   61.95%

該用戶從未簽到

剛回來拉。謝謝你早上陪跑..
我們分手後, 我跑到堅尼地城然後回銅鑼灣, 感覺良好.
報告總計 34.15k...in 3:12:52, 5:39/K pace......

上海見!

升級   61.95%

該用戶從未簽到

yes sir!!!
I don't feel tired also, running together makes it so much more easier....

...but need to check time this week, if go, it has to be around 8am in Bowen Road area......

I am out of Hong Kong from Tues to Friday....going to Wuhan and Changsha, forecast light snow...never run under snow before, will bring my running gear for sure!!!!

升級   61.95%

該用戶從未簽到

Alfred Ching...
寶雲道開始!!

升級   61.95%

該用戶從未簽到

Terry Ching
有冇用其他治療方法?跌打?電療???

其實你ge慢跑可能嗎如我ge tempo.......受傷下完成已經好勁!

升級   61.95%

該用戶從未簽到

Terry Ching
好似参加咗可以改半馬, 吾記得邊到睇過.....起馬完成, 唔好DNF....

星期六8am寶雲道口見!!!

升級   61.95%

該用戶從未簽到

上海队
我已准备好!
已PM我的国内手机号码给两位师兄!
一於起步前影张相!