香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

屯門/元朗/天水圍 跑步位置,時間留言版

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

Kennethwat, ChARsoN, oscar, blackfty 幾位C兄本打算今晚join你地變速, 可惜收工前有個長命會要開, 睇怕要下次先可以一齊操.唉...  

升級   0%

該用戶從未簽到

Kenneth兄, 2點鄧記預埋我. 鄧記有冇locker, 駛唔駛自己帶鎖頭?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 79# 的帖子

Thank you哂,咁明天2點鄧記見啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

好一個密集式操練, 46min.10K尼個目標好快就破.

原帖由 kennethwat 於 20-3-2008 10:21 發表
星期五,鄧記 PM06:15 均速跑 已定
星期二,PM06:00 屯元 均速跑
星期四,鄧記 PM06:15 3分鐘400連休

升級   0%

該用戶從未簽到

Kenneth兄, 聽日本來唔得閒, 最後有兄弟攪掂左,所以可以過黎玩吓, 會早少少到唔會好似上次咁遲.有問題電聯

原帖由 kennethwat 於 28-3-2008 15:01 發表

暫時二人,我和 711mf ,CHARSON 多數來不到 。CHING 是否有興趣來屯門走走 ? 閣下後日有比賽喎hjgh" />k" />  ,不過連跑兩日,應難不到CHING  。

升級   0%

該用戶從未簽到

Kenneth兄放心, 知道你尼排狂操猛練, 只係諗著黎玩吓, 加上今早開始放晴, 心情特別好, 除左渣打及味精濃半馬外, 其他練習同比賽我都係抱玩樂心態.

原帖由 kennethwat 於 29-3-2008 08:34 發表

Ching 黎玩吓好啦 ﹗如果你加速 ,我會自卑架

升級   0%

該用戶從未簽到

Recover好睇個人, 如一向操開, 又唔覺得太疲憊, 可休息1至2日(如走過長賽好似oscar咁, 最少要1星期), 但如期中真係想跑, 我建議慢慢jog. 休息其實都係可幫助之前練習而強化閣下既肌肉, 繼而迎接更強既操練頻率及節奏. oscar兄如果我地定期操下Interval, 相信功力會大增, 我自己操interval好懶散, 明明定20個, 一個人跑到咁上下冇心機就10個都收工, 同人拍又可以跳到30個都唔出奇, 所以周不時都玩下比賽, 寓賽於操.

原帖由 oscar 於 1-4-2008 19:39 發表
我諗你請教下gills兄好!
不過仲有兩星期,你星期四又同711遊青山,之後又玩沖400m,
我覺得有機會回唔切啫!
gills兄︰你都要幫下細佬我點樣可以提一提升下啲戰鬥力!

升級   0%

該用戶從未簽到

星期六...慢慢跑...幾好玩...不如...

升級   0%

該用戶從未簽到

仲行雷閃電, 佢大人又點會放過佢比佢出黎玩呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 7-6-2008 11:42 發表

其實今日有機會水戰,如不太大雨的話小弟相試試赤腳跑。

咁大雨行雷閃電都跑, 相信除小弟外, 閣下都稱得上跑痴, BTW大人肯放人咩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 4-8-2008 16:29 發表

可能咁啱上個禮拜四用到7 7 8 8
又遇上病毒....
p.s. 我順利升f.7 了~

恭喜哂喎, 咁快D起雙飛PB埋佢, 8K又好10K又好, 咁就Very Good啦.