香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

日期:09年6月起逢星期三晚
集合時間:7 : 30 pm
集合地點:將軍澳運動場主場
人數上限:25人
運動場設施:設有 lockers 及沖身設備 ( 借 lockers 請到 G24 填 form )
預計完成時間:9 : 30 pm 前,跑完沖完身之後拉大隊去開餐
報名方法:在此留言或 pm 小弟

請注意:天文台預測,星期三會有驟雨,稍後驟雨較為頻密及有狂風雷暴。請各位參加的 ching ctse 最好帶件風褸或其他適當準備,以免冷親而生病。
Aim:
1. 練下跑上斜
2. 以跑會友
3. 推廣長跑運動

以下是所有 ching ctse 衝澳景路上斜的 record,歡迎大家隨時入去睇睇 ~~ 大家亦可以從中找找與自己衝斜時間相近的 ching ctse,從而互相鼓勵、互相切磋 ~~~

鳴謝 wing 姐幫手整理 record ~

警告及聲明:

1.此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-70分鐘),身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 [url=https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1]https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1[/url])

8. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。

+1 0
上一篇︰死喇...下一篇︰問問大家意見

升級   40.15%

該用戶從未簽到

靚仔 jc 哥哥,我跑得好慢架,唔知可唔可以黎參加呢 (ps: LVVSD) 唔該您

升級   0%

該用戶從未簽到

祝賀 -R-校長新校開課, 桃李滿門通街跑~  

大家埋黎睇下喇喂     真係唔睇都跑下啦  

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6448&extra=page%3D1

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-10-8 00:51 發表
由於小弟實無暇看顧星期三晚約跑了,故小弟希望R兄能夠代小弟幫忙繼續帶領這個十分好玩的約跑 ~ 謝 (記得開新post )

秉承車校長傳統, 星期三約跑已出新post, 大家可以去繼承呢個優良風氣喇

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6448&extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-9 22:37 發表
jc 哥哥 ,您好哦

我係伯伯 ~ 你好呀

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-9 14:52 發表

ching保重喔 ~

jc 哥哥 ,您好哦

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-10-8 09:10 發表
運動場 > 來回澳景路 >  寶翠 > 坑口(常寧遊樂場o個邊short cut) > 運動場

約 12.2 km (2.2 + 2 * 2 + 3 + 3)

哈利 ching 好準確  我用 google earth 再度一次係 12.8 km

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-10-9 15:34 發表
原來係用心良苦, 我知錯啦
活活唔好喊呀, 我驚俾校長記大過, 要我跑多個大圈
今晚收工我會拿拿淋去領奬學金

係呀... 係呀... 快D去領奬學金喇,
仲有呀, D奬學金冇分期架, 不過就一星期要領一份  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-10-9 15:03 發表
你對筷子腳跑得 甘快 .  點會留底你 呀 ~~~

近排跑少左, 對筷子用左黎撑住條貨車呔, 跑唔郁呀....... 惨~ 惨~ 惨~

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-10-9 15:25 發表

想你好 ,你又吾知 ~~~鳴鳴鳴

原來係用心良苦, 我知錯啦
活活唔好喊呀, 我驚俾校長記大過, 要我跑多個大圈
今晚收工我會拿拿淋去領奬學金

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-10-9 15:13 發表

對d新同學咁嚴格ge

想你好 ,你又吾知 ~~~鳴鳴鳴

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-10-9 15:09 發表

no la ~~時間緊迫 . 要快快 完成 此8K ~~~~KAKAA

對d新同學咁嚴格ge

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-10-9 15:08 發表

JC靚爸你果然慷慨無私, 有好野一齊分享
我要申請分期拿獎學金

no la ~~時間緊迫 . 要快快 完成 此8K ~~~~KAKAA

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-9 14:55 發表

校長, [非比校花] 係提名人, 都應該獎返8K俾佢啦  

JC靚爸你果然慷慨無私, 有好野一齊分享
我要申請分期拿獎學金

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-9 14:50 發表

你地話點就點啦, 阿四咩都唔識,
到時跟住大家跑, 千其唔好留低我係壁屋呀  :p

你對筷子腳跑得 甘快 .  點會留底你 呀 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-10-9 14:42 發表
校長, JC靚爸咁好學, 建議奬佢奬學金, 個人跑多10K

校長, [非比校花] 係提名人, 都應該獎返8K俾佢啦  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-9 12:53 發表
狗哥,我忍笑忍得好辛苦呀,差少少忍到要爆哂D腸肝內臟出黎

ching保重喔 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-10-9 12:53 發表
好 ar ~~~19:15 集合  , 19:35 起步 , 21:15 返運動場  ,21:45去食飯
編排ok 嗎 團長 ~~~
因太晏佢地返家又好夜

你地話點就點啦, 阿四咩都唔識,
到時跟住大家跑, 千其唔好留低我係壁屋呀  :p

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-10-9 12:43 發表
HOHOHO~~~團長校監要課課到 wor ~~~

我只係一個跟跑既校工阿四

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-9 14:39 發表

嘩 ~ 校長讚我地啊  

校長, JC靚爸咁好學, 建議奬佢奬學金, 個人跑多10K