香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   56.2%

該用戶從未簽到

等我又黎試下腳先~~~

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

3/6 參加名單:

1. chairman
2. Harry
3. batbat
4.

升級   56.2%

該用戶從未簽到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

車啊文,岩岩PM 左你....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

今晚先post 琴晚個時間啦~~~

係到要多謝wing ctse 手信~~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

1. 第一次10'16",第二次9'37"

2. 最好可以早d 跑,唔洗咁夜返到屋企

升級   56.2%

該用戶從未簽到

10/6 參加名單
點都好,大家如果可以參加到的就報定名先 ~~

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

10/6 參加名單:

集合時間:七時半,七點九開跑,九時半沖埋涼齊齊開餐~~
地點:tko 運動場

大家要寫埋今次既目標 ~~

1. chairman 目標時間兩圈保持 9'20 內 , 因肌肉未重組晒 , 要跑慢d
2. 活活 : 目標時間兩圈 都是10:30內就good la.
3. Harry
4. 山比:希望sub13' 最好就sub12'55
5. Sealion: 目標時間 12'15
6. 迪迪仔: 目標時間10'45
7. jc (做完physio自己上澳景搵你地): 目標時間, 冇跑兩星期兼咳左咁多日, 跑得晒都好喇 ~
8. batbat 目標時間 sub10'

升級   56.2%

該用戶從未簽到

係啦~~~  我交功課啦~~
第一轉:9'59"
第二轉:9'29"

兩個時間都做到sub10...  
改善地方:全程用左兩粒鐘,返到運動場都9:45啦!食埋飯都11點 ,返到屋企差唔多12點....  如果可以早多少少就好啦~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

17/6 參加名單
點都好,大家如果可以參加到的就報定名先 ~~

集合時間:chairman 再決定 [ 呢個等今晚有份參加的 ching ctse 報告 7:30pm 呢個時間岩唔岩再決定 ]
地點:tko 運動場

大家要寫埋今次既目標 ~~
1. JC
2. chairman
3. 活活
4. 山比(目標12'30,兩set時間唔好相差起過30秒)
5.  迪迪仔 (目標 10'45)
6. Harry  (目標兩次都Sub 10'35)
7. uncle + auntie  (我7:30未必趕得到呀,目標,跑得晒都笑啦)
8. jogging_cat (報住先)
9. 山比朋友(代佢講聲多多指教~~)
10. batbat

升級   56.2%

該用戶從未簽到

交功課時間....

1. 9'39"
2. 8'58"

升級   56.2%

該用戶從未簽到

今個星期三唔得閒,你地跑埋我果份啦...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

8/7 參加名單

8/7 參加名單:

1. 駛乜理 (嘩第一次排一位.  希望儘趕來....)
2.  迪迪仔
3. bolo(攝罅先)
4. JC
5. 活活 ( 更係係團長後面la)
6. -R- ( 我梗係做細 ga la )
7. kuk11840
8. gary1027 ( 過黎同tko跑友一齊玩下先 )
9. 駿駿駿(見到就見la)
10. Qoo (好耐無見大家la)
11. chairman ( 開慢車 )
12. TOM (首次join, 怕拉慢大家進度....)
13. paulsiu
14. Auntie (Uncle 膝頭哥痛,未必跑得)
15. mill (預埋我依個衝斜新丁喎!)
16. batbat (好耐冇跑...跟到就跟...)

衝斜時間record (UPDATED):
http://spreadsheets.google.com/p ... d=0&output=html

阿mo ching~記得交功課啊!

gary 有精彩表演環節!!!  
請勿錯過!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

交功課...
第一次:9"49'
第二次:9"18'

升級   56.2%

該用戶從未簽到

我又黎啦~~~

今次好多人...  好熱鬧呀~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

22/7 參加名單:

1. =chairman=
2. 迪迪仔 (sorry~車仔報名先,你無得早5mins出發!HAHA)

3. -R- (今次唔特訓)
4. 狗哥
5. 非比 (原名pptang)
6. 火仔
7. Kin
8. AH LI
9. 活活 ( 慢跑 ~~自己8點到澳景跑住先 )
10. txma
11. min min(女侠客新手前来....)
12. Sealion (澳景見)
13. auntie ( 我幫auntie報名先,我仲係膝頭哥痛,星期六或者去睇中醫)
14. Wayne (又來)
15. bolo
16. batbat
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.

升級   56.2%

該用戶從未簽到

呵~~~  各位琴晚真係辛苦 ,大家繼續努力~~  

升級   56.2%

該用戶從未簽到

2/9 (農曆七月十四)參加名單:

1.
Kin (活活做校長.我第一個支持)
2. 山比(前日做完跨步同鴨仔行,對腳修係好酸,但我會盡力的)
3. 菲菲
4. 哈利 (我未必可以準時,如果冇乜特別安排,我多數會跑場外5個圈,之後中間cut 入運動場再跑450米 o岩o岩夠10K,唔駛特登等我啦。)
5. uncle + auntie (不過我多數遲到,同時又腳痛,只跑運動場咋)
6. kan0902唔洗ot就黎(可能會遲到)
7. Wayne (not too late)
8. batbat (活活做校長,過黎捧場)
9.

升級   56.2%

該用戶從未簽到

你地聽晚究竟跑乜呀?