香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   21.4%

該用戶從未簽到

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

3/6 參加名單:

1. chairman
2. Harry
3. batbat
4. Wing
5. Sealion (我會糸澳景路入口 ( 起點 )等你地)大約8:45pm.

升級   21.4%

該用戶從未簽到

1 ) 兩次衝斜的時間 ( 12'55'/12'38"+10'=12'48"(短左路起跑))

2 ) 改善建議 (以上所有ching & ctse 的 建議)我一定支持

升級   21.4%

該用戶從未簽到

唔該哂呀Chairman!好簡單,精要的報告.

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-6-7 23:48 發表 4. 下次在人工智能報名時,若曾有衝澳景路的最佳時間,請 set 一個自己希望能達到的時間並在報名時寫出來( eg. 256 ching : 目標時間 8'25 )

10/6 參加名單
點都好,大家如果可以參加到的就報定名先 ~~

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

10/6 參加名單:

集合時間:七時半,七點九開跑,九時半沖埋涼齊齊開餐~~
地點:tko 運動場

1. chairman
2. 活活
3. Harry
4. 山比
5. Sealion: 目標時間 12'15

升級   21.4%

該用戶從未簽到

我昨晚4時起床,唔知咩事..依家好眼訓,味必來到....你地加油!" />" />

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-6 23:53 發表

係呀 ~ 將軍澳有呢兩位台柱真係生色不少

x2 ....真糸好好笑加

升級   21.4%

該用戶從未簽到

15/7 參加名單

神秘的 7.15 晚上,多位高手覬覦著 O King of the Road 的寶座。他們能否聯手將火仔拉下馬呢 ? 請拭目以待!

15/7 參加名單:

1. chairman (咁精彩都唔去睇就真係走寶)
2. wadee (報定名先,如果果日可以早收工ge話一定到)
3. gary1027 (盡量黎,但不能特訓,因為太晚)
4. jc (工作時間可能有變.... 會盡量黎)
5. AH LI ( 我都參加唔好走寶 )
6. mill (如果到時唔係太夜都會黎特訓)
7. cfchan (jc兄唔好玩喇,只跑唔特訓)
8. Alex (應該離到,但不能特訓, 因為太晚)
9. 火仔 (淆底中...死頂)
10. Wing嬸 (齋特訓+順便收集上斜時間 )
11. bolo
12. paulsiu (但不能特訓,因為太晚)
13. 迪迪仔
14. jogging_cat (太夜,不特訓)
15. TOM (報左名先,盡趕黎!)
16. emma (我又報左名先,盡趕黎!)
17. tkwun (有大戰睇新人都報左名先,應該都唔特訓啦)
18. txma (請問有無ching ctse可以o向將軍澳港鐵站帶路去運動場?)
19. 活活 ( 好累 只跑一次 )
20. -R- (火仔,256 ching 同咁多勁人都黎, 幾大都要到)
21. pptang [新人報名(觀戰)!?]
22. 山比(咁熱鬧,點少得我~~~跑一次)
23  sealion
24. 海虎 (留位)
25. batbat (留位)

額滿即止

後備名單:(上面滿晒報名請在此繼續,謝)

1.
2.
3.
4.
5.

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/p ... d=0&output=html

升級   21.4%

該用戶從未簽到

無緣觀戰團員名單:
1. runner_256 (本人256因當晚八時有要事,不能出席.....抱歉!但本人會係下午5時自行跑兩轉7點番去運動場搵大家.....到時我會向車會長報告時間.(請問有無人,有興趣下午能夠陪我跑?)
2. jc (工作時間可能有變.... 會盡量黎)
3. gary提督 (我今晚要陪大大去shopping,不能來衝斜!各位7.29再見啦!)
4.sealion ( 星期一開始巳經病,下午洛去看e生,今晚唔知來唔來到!256你幫我衝多幾個圈)

15/7 參加名單

神秘的 7.15 晚上,多位高手覬覦著 O King of the Road 的寶座。他們能否聯手將火仔拉下馬呢 ? 請拭目以待!

15/7 參加名單:

1. chairman (咁精彩都唔去睇就真係走寶)
2. wadee (報定名先,如果果日可以早收工ge話一定到)
3. AH LI ( 我都參加唔好走寶 )
4. mill (如果到時唔係太夜都會黎特訓)
5. cfchan (jc兄唔好玩喇,只跑唔特訓)
6. Alex (應該離到,但不能特訓, 因為太晚)
7. 火仔 (淆底中...死頂)
8. Wing嬸 (齋特訓+順便收集上斜時間 )
9. bolo
10. paulsiu (但不能特訓,因為太晚)
11. 迪迪仔
12. jogging_cat (太夜,不特訓)
13. TOM (報左名先,盡趕黎!)
14. tkwun (有大戰睇新人都報左名先,應該都唔特訓啦)
15. txma (請問有無ching ctse可以o向將軍澳港鐵站帶路去運動場?)
16. 活活 ( 好累 只跑一次 )
17. -R- (火仔,256 ching 同咁多勁人都黎, 幾大都要到)
18. pptang [新人報名(觀戰)!?]
19. 山比(咁熱鬧,點少得我~~~跑一次)
20.  海虎 (waynekkw到)
21. batbat
22. 阿mo
23. 大力(盡趕...)
24.
25.
額滿即止

1.
2.
3.
4.
5.

升級   21.4%

該用戶從未簽到

bolo, 你的報告實在勁呀

升級   21.4%

該用戶從未簽到

7.22 澳景上斜預告!

引用:
原帖由 shogikin 於 2009-7-16 09:57 發表
終於下星期可以來了
tko, o king 等我呀
Kin in Running
引用:
原帖由 txma 於 2009-7-16 11:02 發表
谢谢,我争取:)。
引用:
原帖由 txma 於 2009-7-20 22:31 發表

客气!
我还拉了一位女侠客(min min)前来....

約跑詳情請留意page 1 #1 , #2 :

22/7 參加名單:

1. =chairman=
2. 迪迪仔 (sorry~車仔報名先,你無得早5mins出發!HAHA)
3. -R- (今次唔特訓)
4. 狗哥
5. 非比 (原名pptang)
6. 火仔
7. Kin
8. AH LI
9. 活活 ( 慢跑 ~~自己8點到澳景跑住先 )
10. txma
11. min min(女侠客新手前来....)
12.Sealion (澳景見)
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.

額滿即止

1.
2.
3.
4.
5.

飛機王
1. JC
2. paulsiu
3. emma
4.
5.

無緣觀戰團員名單:
1.

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/p ... e&gid=0&output=html

為令是次網友約跑運作順暢,故有以下安排,請大家留意:

1. 準時7:45pm在運動場起步,逾時不候。有困難者可致電已(將)到達運動場的 ching ctse,並需自行跑到澳景路入口跟大隊會合。
2. 大家在運動場做熱身時需要諗定跑完之後食唔食晚飯,這方便大家數定人數。
3. 衝完兩次斜之後盡快jog回運動場沖身,沖身後我們會於運動場外閘口等一齊去食晚飯。

升級   21.4%

該用戶從未簽到

我時間糸:

1st : 11'30"
2nd: 11'44"

唔該Wing Wing

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-23 08:53 發表

唔好意思呀校長, 原本腳痛架, 不過跑果陣又唔痛, 所以踩左少少油gei  ^^

JC: 你咁叫踩左少少油...我跑第2轉時,仲有幾步到終點的時候,我聽到有強勁的腳步聲 從後趕上,我都無時間回頭看是誰  ,就加速直跑到終點!仲唔糸你....

我都覺得好好玩

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-7-23 00:12 發表
今晚又識到唔同既ching/ctse,有kin督督/256/JC/sealion,真係幸會。
256同R都好快,我連佢地尾燈都係未見到住
kin督督又唔肯露2下風神腿比小弟睇
同睇住sealion一到步即上山,抖都無點抖,佩服 ...

你好狗哥,點解你識我,我唔識你 ,可能糸你地等我,我有唔想大家等,就一到步即上山,抖都無點抖...無大家認識下,打個招呼,呢個環節,咁多位,真糸唔好意思

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-7-23 13:08 發表

係播,琴晚唔記得自我介紹添
係終點你有無印像有隻識帶眼鏡既狗講人話問你飲唔飲水,但原來你已收埋左一支hgjD115" />" />hj

咁米即糸呢個人用狗話回答你

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-23 13:47 發表

對唔住呀~堅堅,我又再一次發雞盲....即時UPDATE左啦!

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&out ...

Wing wing, 不要自責啦!皆因妳好多義務公職在身 , 唔該哂妳就真.幫忙正個靚靚表 ,真糸好有用呀!

升級   21.4%

該用戶從未簽到

你泥拉人過斧山