香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: Rover媽
打印 上一主題 下一主題

Rover跑吧!

升級   74.21%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-8-15 11:38 發表

應該是的,每晚通常都有廿幾30個人係度沖,星期四晚佢地真係沖得好快....隊尾果幾個其中有一個就是小弟啦~~
下次有機會來參加網友約跑,再認識你啦~~

就算是隊尾的人也跑得好快, 果然是長跑界的菁英!

升級   74.21%

該用戶從未簽到

嗚... 實在太耐冇上來了, 畢左業後以為可以輕輕鬆鬆, 點知一病病左兩個星期. 月初未病前終於達成今年的心願, 就係係青衣跑去黃金海岸啦, 兩個幾鐘的龜速, 但唔好現, 總之都完成左呀, 哈哈哈....
上星期再跑返, 夜晚係南昌做完野, 想係果度跑返青衣, 結果... 拿著部iphone一路跑一路先地圖, 上了荔景山再落葵芳, 一直過開北橋, 冇去過南橋, 於是想跑新路. 跑呀跑! 跑到錯晒, 入左工廠區, 跑返出來, 再入左去貨櫃碼頭, 又跑返出來... 已經十一點笨啦, 都仲未搵到條路. 見到有個阿伯在等車, 我問佢: 一直跑就可以到到青衣嗎? 他說: 係, 冇錯! 於是我又繼續跑, 南橋就在我頭上, 但冇樓梯上... 天呀!!!! 再兜呀兜... 兜左入條煙囪度... 又跑返出來, 終於見到條樓梯啦, 好開心咁上去, 終於上到南橋啦, yeah!!! 超! 原來係巴士站黎喳! 最後我放棄左, 上左架44m, 條氣好唔順, 搵唔到路, 但又怕黑同怕鬼... 一條女咁跑法都幾危險... 最後去到青衣差館落車, 再跑返屋企.

升級   74.21%

該用戶從未簽到

昨天的比賽我跑第一千以上, 但我贏了自己

升級   74.21%

該用戶從未簽到

膝傷休息了兩個多月, 終於放監啦 !!! 再跑返3日, 每日脆脆地4k, 覺得自己有返用, 哈哈哈哈...

升級   74.21%

該用戶從未簽到

我愛跑步, 永不放棄, 不過膝頭老哥唔聽駛, 跑下停下, 我會加油的! 已報3月14號那個10k, 報返11月那次起水泡行返終點之仇... ush!

升級   74.21%

該用戶從未簽到

升級   74.21%

該用戶從未簽到

26/2跑青山-碼頭(來回), 碼頭回程過馬路時踩到油漬, 成個人pk左係地上, 膝頭手掌同博頭都損左, 好彩沒車經過, 否則就...
14/3參加沙田10k, 好野!
再下星期搬來屯門住, 有時間一定來同大家跑.

升級   74.21%

該用戶從未簽到

以為好返, 又傷過, 好返, 又跌親, 係我呢一年的成日發生的事. 宜家只能間中跑下, 跑過兩個比賽, 但全部慢過上年10分鐘. 再係度留言, 係想比各位仁兄仁姐知, 我仲有跑的, 只係不能成日.