香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2010 Tokyo Marathon 東京馬拉松

升級   78.75%

該用戶從未簽到

哈哈.....8月1日開始大抽獎

升級   78.75%

該用戶從未簽到

回復 5# 的帖子

david....you addict to japanese noodle...

升級   78.75%

該用戶從未簽到

開始有得登記啦.....我登記左啦

升級   78.75%

該用戶從未簽到

如果你指報名費...12000yen
如果你指旅費.....答你唔到....唔知你點玩法.......

同一般國際大賽一樣
東京馬拉松係比賽前有三日俾你攞野.....
唔會有比賽當日攞野......

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2009-8-10 14:10 發表
".......The number of applicants for marathon and 10km race in Tokyo Marathon 2010 has exceeded the quota just two days after the registration had started. Therefore, entrants will be decided by lotte ...

CRAZY