香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Way~跑之身心靈日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

wayway開blog大吉, 恭喜恭喜
妳既長跑故事而家先係啱啱開始,加油呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-11 16:40 發表
2009年08月10日  (一)      Interval

先跑咗5個熱身圈(455m), 拉筋
4 x 2k (每個中間休2mins)
10’36" 19,
11’02”03,
11’22”39,
11’37”19,

後感: 膝蓋, 腳踝由星期四跑完汀九開始有反應至今 ...

wayway:
Interval都玩2K,會唔會玩大左呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-12 09:34 發表

圍圍:

可能啦~
但唔玩過點知道自己得唔得呢~

"不要小看自己, 創出無限個可能"

wayway:
唔好意思...其實係我講得唔清楚~
話妳玩大左既意思係...2K Interval通常跑全馬既人先會操, 仲要係秋涼次後先會玩咁長~
大熱天時好少會操到2K Interval,不過如果當均速跑或者當儲下里數都冇問題既~
其實上次跑青公跟左妳一段路,都覺得妳進步左唔少,繼續努力半馬難唔到妳既。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-17 13:04 發表
2009年08月16日    (日)    中興盃荃灣10k  

今日真係好享受比賽帶來的感覺, 本來自知狀態怎差, 完成比賽而心滿意足, 頭2k都@6mins/k, 到4k時, 開始發覺狀態開始好番d, 慢慢加快少少, 見到d ching越跑越快, 我都唔 ...

wayway:
全程可以唔停堅持到底已經好難得, 果日回程我都見到好多人係度行~" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-26 13:58 發表
2009年08月25日         (二)     跑Track

今晚跑咗5個熱身圈
神腿七式 x 2
再來2個8線
體能少許

wayway好強呀,操完星期一果課強度課,第二日即刻復操.....好掂呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2009-8-27 07:17 發表

好勤力呀

wayway 睇來已經進入咗唔跑唔舒服既竟界~

升級   0%

該用戶從未簽到

wayway做咩咁耐唔寫blog呀? 琴晚係沙田場見妳操interval....好勁wor~
繼續加油呀!