香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

由 tslney 師兄提供..(速度訓練法)...值得推介

升級   0%

該用戶從未簽到

段片的內容真係好好,
不過齋睇片的話,無咁傳神
師兄貼得出黎,即係你對呢套動作,有一定的認識,
知道這系列的動作有可功用
但若果師兄出黎真人分享下,我地會有更深的睇會,
加上長跑網各區都有約跑動作....
不如攪個約跑,由師兄你落場示範下,比大家增廣見聞吧

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-6-25 16:34 發表

tslney ching 只不過post 條片俾大家作為參考

駿駿駿ching, 你在將軍澳, 以邪神ching與你最為近,
不如你下次見到邪神ching, 順便可以問下佢, 請佢示範一下  

自從邪神ching沒有分享會之後, 只練下神腿,hea跑下,

如果有ching 好似邪神ching 敢"懇"出來分享下, 當然求之不得la,

我住邊都唔關事,有野學的話有分遠近咩??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-6-25 17:19 發表

ching, 你誤會我意思喇,
當然, 遠近唔會妨礙學習既熱誠
我唸住邪神ching同你比較近, 一個唔覺意在逍遙跑(其他約跑),
見到邪神ching探班, 可以一問既意思罷了  

問就一定問la, 乜都唔識~