香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-5 10:44 發表
黎緊你地水軍會唔會試跑中興杯條路??

我報佐la
仲過埋數tim

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
路線圖請參照:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1
里數: 6k / 10k
預計完成時間:1小時10分鐘
難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

早餐特訓地點: 視乎人數而定

18/7 逍遙名單:

6K組:

1. 活活 (暫定5K)
2. 駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
3. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
4. paulsiu (6k)
5. 駛乜理 (今個星期比較 tired, 只跑6K, 唔特訓)
6.wadee

10k組:

1. WinggniW (10k)
2. JC (10k, 有要事不特訓)
3. chairman (10k , 希望黎到 )
4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
5. 猿球 (唔知ching/ctse打算跑幾多, 入住10k組先, 到時再算)
6. Harry (10k)
7. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
8. finewong (上次6k話唔夠, 今次自動撥入10k組)
9. 昌 (打風就係我出場既時候)
10. mill (知醒就黎)
11.wty16 (hope so~~ )
12. bolo
13.

特訓組:
1. 火仔 (收工黎特訓......)  <=== 阿四聽日唔特訓, 其他團友幫手聯絡特訓地點啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

今日逍遙完因為仲要返工
不能和大家一齊特訓好可惜
下次......下次一定有機會

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-10-17 07:13 發表
早晨,大家好!hgj088" />" />hj
我都好想同大家逍遙跑!hgj091" />" />hj 但現在隻腳又唔聽話...唔俾我跑hgjD092" />" />hj
隻左腳都唔知做乜.......左腳腳眼位無力,受力時仲會好似俾針吉既感覺!好難受!hgjD092" />" />hj
連11月 ...

點解會咁ga
快d去睇下醫生la
希望你快d好番
長跑長有