香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 2010/8/27 08:48 發表
6. AH LI (有幾聲咳,都黎試試). Ah Li, 有幾聲咳, 去索下士多先, 應該都止得下, 千祈唔好走佐去索窿喎, 身體要緊

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

祖祖 :

對不起有要事做,避戰一次.

AH LI.

升級   100%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙跑 - 逢星期六早上齊齊..跑..吹..食..

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      4/9/2010 Sat
集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)
起跑時間:  8:15am
(準時起跑, 逾時不候)
集合地點:  將軍澳運動場 (有locker及沖身設施提供, 請自行到G24室借匙)

建議路線 :  將軍澳至清水灣半島士多折返, 注意沿途沒有補給, 請自備足夠食水 (如天氣惡劣, 可能改跑大圈9K)

里數:      約 14K (加碼請自行相約)
完成時間: 約 1小時45分鐘
難度:      *** (80%上落斜平路) 逍遙慢慢跑

注意事項: 參加者必須先 細閱 page 1 post#1 所有活動內容

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
reply 時先 copy 原有名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓,
歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

4/9/2010 報名:
1. 昌哥
2. 昌哥千金
3. LuLu姐
4. AH LI
5.
6.
7.
8.
9.
10.
....................

升級   100%

該用戶從未簽到

對不起TKO班跑友 !
今朝06.45時起身,個天落緊雨,放了飛机,希望大家原諒,我現在咳仲未好得哂,唔淋得雨呀.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 4-9-2010 19:26 發表
對不起TKO班跑友 !
今朝06.45時起身,個天落緊雨,放了飛机,希望大家原諒,我現在咳仲未好得哂,唔淋得雨呀.
~~~~~~~~~~~~
AH LI唔緊要,下次再跑過啦,保重身體呀。
~~~~~~~~~~~~

好多謝亞招,Cat姐,烏拉:
唔介意,我罰自己下午跑番11Km大圈.

升級   100%

該用戶從未簽到

Albert,祖祖C兄 :
我會聽話,休息的 !   {長跑長有}

升級   100%

該用戶從未簽到

~~~ 祝大家中秋節快樂!~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-9-29 00:22 發表

將軍澳逍遙跑 - 逢星期六早上齊齊..跑..吹..食..

逍遙跑快將踏入兩週年了, 承蒙 ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JC :

唔得閒攪,都多D返來跑下.