香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-7 10:02 發表

算好返啦, 尋晚都跑到9個1k

只係腸胃仲係差少少, 要食清淡d

咁你食多d有營養o既o野啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5540&extra=page%3D1&frombbs=1

請大家入去恭喜火將軍榮升元老級尊貴發燒跑手

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-7-7 19:11 發表
各位有參加荃灣黃昏跑既朋友,lee 個星期日天氣預測會好炎熱,記住補充足夠水份以免中暑。
另外我會喺 lee個比賽做攝記義工,各位見到我既時候請望望鏡頭,等我為閣上影番幾張相,不過影得唔好千祈唔好介意喎 ...

唔該晒Cat姐~Cat姐都要做足防曬+準備水呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

話時話, 未出報名表, 即刻做野:
見上次跑草原咁開心, 重漫步睇風景, 大家又話帶啤酒/花雕, 又話吟詩作對, 咁今個星期再黎過啦~

日期: 11 / 07 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
集合地點: TKO運動場 ~ 跑道側
路線 : 將軍澳大草原+區内街跑 (10K/6K)
預計完成時間:1小時10分鐘内
難度:* ( 100% 全平路)
早餐特訓地點: 視乎人數而定

逍遙名單
1. JC (因翌日賽事, 跑6K夠喇)
2. 駿駿駿(多數hea跑6k)係咪帶啤酒先????
3. 活活 ( HEA 6K 至岩我 )
4. Terence (我都想hea跑6k)呀,因為大草原個邊完全冇得遮,好曬呀。
5. 山比(heaheaheaheaheahea6k )
6. paulsiu
7.

你地個個都6K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-8 17:10 發表
Wing主任你黎唔黎啊?

要番工  , 7月18日先可以o黎到

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 - 11.07.2009 6K逍遙約跑

路線 : 將軍澳大草原+區内街跑 (10K/6K) https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=22 post#434
預計完成時間:1小時10分鐘内

逍遙名單
4. Terence (我都想hea跑6k)呀,因為大草原個邊完全冇得遮,好曬呀。
6. paulsiu
7. Jonathanmok(應該得)
8.

請大家踴躍參與~多謝!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-9 10:02 發表

唔該晒孖屐亭總管Wing........
勞煩你幫手改番===>

路線 : 將軍澳大草原 (6K) 出條link去 Post#1

預計完成時間:1小時内

*** 有你整色整水, 個報名表都吸引D ***

收到即做O野!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 - 11.07.2009 將軍澳大草原6K逍遙約跑

路線 : 將軍澳大草原 (6K) https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1 post#1

逍遙名單:
6. paulsiu
8.

請大家踴躍參與~多謝!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 - 11.07.2009 將軍澳大草原6K逍遙約跑

路線 : 將軍澳大草原 (6K) https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1 post#1

逍遙名單:

6. paulsiu
8. wongc (最鍾意hea跑)
9. finewong (想跑長少少, 有無ching ctse會加碼?)
10.駛乜理
11. 迪迪仔 (finewong: 如果當日唔晒,而你又肯等埋我隻慢腳,都可以齊齊跑多少少既(最多十公里好了)
12.
13.

請大家踴躍參與~多謝 !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-13 00:18 發表
報吓今日黃昏10k既成績先

今日真係幾熱, 目標係50min內完成, 過終點自己錶係49:03, 但完來按錯lap掣(即係其實隻錶重未stop),
唯有返到屋企upload隻錶既時間係電腦睇番, 完成時間係 ...

恭喜團長!!! 天氣咁炎熱都可以跑出PB! 星期六逍遙跑一定要o黎參加賀一賀你先得!!!

等團長開post~等我哩個懶散o既逍遙跑友報名啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-13 13:56 發表

多謝 ~ 多謝 ~ 多謝大家既支持.......

JC~你要搵O既#4022 ctse就係曲奇啦! 奇奇尋日再度獲獎!你今次無跟錯人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-13 14:03 發表

唔怪得之跟到死死吓啦, 去到終點前500m好想過佢, 始終過唔到 ~

JC今次搵岩人跟~你PB左都好犀利架啦!天氣咁熱~!!!團長萬歲!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-13 20:44 發表

嘩~ Wing601 今個星期歸隊喇   

大家想跑幾多K呢? 有冇邊條路線想跑呢?
提議吓喇

團長~我想跑大草原呀!!!!!!!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-13 22:01 發表

因為上次有團友想跑10k,
咁今次先跑大草原再加調景嶺(約10k), 如果跑短腳就跑完大草原直接返運動場啦(6k)  

我報10K組!!!!!!!!!!!!!唔該團長~~~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 猿球 於 2009-7-14 01:03 發表
我都想去!~
不過我係冇同長跑會跑過
只係士炮跑多
可唔可以去!~  
原帖由 ee_tpk 於 2009-7-14 08:15 發表

師兄..留意..我地唔係長跑會..係長跑網
只要你可以神咁早起身去跑步 (唔係咁多人得 ga )
只要你喜歡搶包山
逍遙團歡迎你.....

猿球ching/ ctse & 羅拉ee 都o黎逍遙跑啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
路線圖請參照: https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1

里數: 6k / 10k
預計完成時間:1小時10分鐘
難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

18/7 逍遙名單:

1. WinggniW (10k)
2. JC (10k, 有要事不特訓)
3. chairman (10k , 希望黎到 )
4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
5.
6.
7.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 猿球 於 2009-7-14 09:38 發表
將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
路線圖 ...

歡迎CHING/ CTSE

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-7-14 11:04 發表

tko 個場 locker 太細啦..我擺唔到球拍..如果要打波既日子就麻煩 d...

吉locker都放唔落球拍?  借多個locker齋放拍得唔得呢  ? 你會去邊處打羽毛球呀? 如果去將軍澳體育館的話, 寶林站經一經體育館鎖起球拍先過o黎呀! 不過好似好遠添...等我星期四晚去望下運動場LOCKER有幾大先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-14 12:59 發表

ee 通常會出去市區打 ~~~ 另外將軍澳運動場的確係冇長 lockers 既!

咁可唔可以放球拍o向office呢? 或者ee o黎特訓啦