香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-7-14 14:12 發表

真係唔該晒車仔幫我解話
下個月有朋友在 tko book 0左場
可能可以響在運動場擺好行李跑過來會合你地 (如果我不迷路... )

你上星期三不來斜後特訓.. 我果晚做0左 special guest~
我考慮聽晚再來做 special guest...

好o野~明晚我o黎食飯 + 聽上斜後記!ee都o黎食飯啦~

8月份星期六我多數唔洗番工, 可以多D o黎逍遙跑~ !

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
路線圖請參照: https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1

里數: 6k / 10k
預計完成時間:1小時10分鐘
難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

早餐特訓地點: 視乎人數而定

18/7 逍遙名單:

1. WinggniW (10k)
2. JC (10k, 有要事不特訓)
3. chairman (10k , 希望黎到 )
4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
5. 猿球
6. 活活 (暫定5K)
7.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-7-14 14:20 發表

我睇下我時間點先啦~
見到我唔好失望...

我見唔到你會鏍地o架! 你唔好唔o黎呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-7-14 14:35 發表

等我了結0左 601 既心願啦
我明晚睇時間啦.. 收到工就去 tko 個場圍住個大圈跑...

ee真係善解人意~不枉billy哥咁疼愛你! 明晚見啦~~~~~~~

今晚游水都要俾心機呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-14 14:50 發表
ee,可唔可以等601表演左鏍地之後先出現呀?
原帖由 ee_tpk 於 2009-7-14 14:55 發表

我迷路再找回大家.. 601 應該差不多表演完...
原帖由 曲奇 於 2009-7-14 14:58 發表

601又有另類表演呀?!

做乜成日都要我表演o架!!!! 車仔!!!!!!!!!!你D gimmick趕客呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-14 15:05 發表
都唔關車仔事,你自己話要表演鏍地ga~

ee咪講左會o黎囉~仲鏍乜鬼地呀!
原帖由 曲奇 於 2009-7-14 15:07 發表

wingwing今次會表演d乜呀?~~
幾時開show??

奇奇~明晚我去食飯, 順便聽下最新紀錄, 你o黎唔o黎食飯呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

路線圖請參照: https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1

18/7 逍遙名單:

5. 猿球
7.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-14 15:13 發表
718 表演"鏍地"~
同平時d細路"鏍地"唔同,呢次 wing姐 一路跑,一路鏍~
跑10k鏍足10k,你地話係咪"勁"

如果我真係邊跑邊鏍, 鏍足10K...一定無人陪我跑入大草原

原帖由 曲奇 於 2009-7-14 15:14 發表

明晚我唔得閒黎...

下次再黎睇你的表演呀....

希望你的表演繼續有新意...

奇奇~...通常d表演都係孖屐亭宣傳技倆...
你睇下火叔叔作到咁大...一陣又會貨不對辦 !

明晚唔得閒唔緊要~下星期再o黎啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-14 15:28 發表

唔係丫 ~ 睇上斜訓練個 list 就知

大家為左破807先報名咋!

原帖由 火仔11 於 2009-7-14 15:29 發表
貨不對辦,請找總管算帳~
不要難委小職員~

總管再對上係團長!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-14 15:35 發表
如果大家有咩唔滿意,可以直接去搵呀四團長~
不要難委總管及小職員~

ee一定要出現~如果唔係團長會接到好多投訴!

18/7 逍遙名單:

5. 猿球
7.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-7-14 16:29 發表
小妹呢排忌晒黑...(其實我唔怕黑,但怕變熊貓),所以要暫別逍遙...八月下旬歸隊~~

山比~8月逍遙跑見啦!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-14 19:06 發表

如果你真係講得出又做得到,最少我會陪你.

我仲會邀請晒所有團員見証傳說中既"鏍足10K".......  

我會盡所有辦法挾ee 過o黎TKO, 咁我就唔洗表演~

原帖由 jc8866 於 2009-7-14 21:57 發表

咁又未必, 有得唸喎, 應該會吸引到港九新界19區既ching/ctse黎逍遙跑喎,
分分鐘變左大型約跑........ 唔得了喇, 搞搞佢~ 搞搞佢~  

阿四團長~估唔到連你都推我出去表演......!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-14 19:11 發表
迪迪
我再講多次~
我係唔會出賣老闆ga~

好員工!!! 你張傑出員工狀我會盡快頒發俾你o架啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

18/7 逍遙名單:

5. 猿球
7. Harry (10k)
8.
9.
10.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-14 22:33 發表

唔好咁講啦 ~ 之不過我都未見過有人可以嫘足10K, 有D好奇gei ~

原帖由 火仔11 於 2009-7-14 15:13 發表
718 表演"鏍地"~
同平時d細路"鏍地"唔同,呢次 wing姐 一路跑,一路鏍~
跑10k鏍足10k,你地話係咪"勁"

我都無話要鏍足10K..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-14 22:33 發表
哈哈, 前日比賽俾我搵到張証據, 我真係有落力死跟曲奇ctse架 (雖然跟到面青青)     ===>  

奇奇跑得好輕鬆~不過我地偉大O既團長都好犀利呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

18/7 逍遙名單:

5. 猿球
8. 火仔 (收工黎特訓......)
9.
10.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-15 09:38 發表

睇我目無表情就知我咩狀態啦~
奇奇ctse就真係跑得好輕鬆, 我幾時先可以有咁既功力呢.......

只要阿四團長哥哥合作D, 團長一定可以再創高峰! 團長下半年有無打算報邊場賽事?

升級   0%

該用戶從未簽到

18/7 逍遙名單:

5. 猿球
8. 火仔 (收工黎特訓......)
9.
10.