香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

升級   0%

開心

原帖由 e.c. 於 28-9-2009 10:06 發表

醫師叫我"制動", 即係唔洗再敷藥啦, 因為我無點腫, 而係拉親條筋, 唯有慢慢等佢好... 希望快d啦... 真係好唔方便呀

謝謝 jogging_cat 關心
    emma 祝早日康復

升級   0%

開心

rockiec 兄今個星期六黎唔黎逍遙呀? 要做定D人流措施先得 ~
    [rockiec鐵人慶功簽名會朁皇上賞賜大放送]  

路線末定先報名 :p

1. JC
    2. 昌
    3. Kin
    4. jogging_cat (唔理咁多,早 d 報名先)
    5.
    ........
    49. Wing  (恭喜Rockie師兄) (wing 姐點解你要 no. 49 gai)

升級   0%

開心

早晨今日係阿四

升級   0%

開心

原帖由 rockiec 於 28-9-2009 22:02 發表

你係第4個報名, 一定留俾你! 放心!
    多謝

升級   0%

開心

Sue 姐 lee 個星期六係紅日,黎唔黎消遙跑阿?

升級   0%

開心

早晨阿,咁早都係得個七號仔咋

升級   0%

開心

原帖由 jc8866 於 30-9-2009 07:54 發表

幾多號唔緊要啦.....
    最重要係見到大家既早晨,
    即係開心既一天又開始喇  
    sure, your are right.

升級   0%

開心

各位師兄師姐十月一既比賽加油阿,祝大家都跑得開心,開季賽都可以有好成績。
    車仔祝你成功報仇,一口氣跑上頂。

升級   0%

開心

各位師兄師姐今日比賽成績理想嗎?
    我今日雖然pb唔到,但總算順利完成賽事,時間都唔算太差 59'2x" 。
    今日大美督個比賽有個視障人士跑會都有黎參加比賽,真係好配服佢地既體育精同毅力,而且佢地跑得一d 都唔慢架,所以我地都要努力,唔好咁容易話放棄阿,大家一齊努力加油丫。

仲有阿今日有好多個師兄師姐攞奬喎。蕉仔仲攞咗個冠軍tim。
    恭喜晒所有攞奬同pb既師兄師姐。

升級   0%

開心

原帖由 =chairman= 於 1-10-2009 00:18 發表

我完成到已經好開心 ~~ 上大斜就梗行上去算喇,我計過應該行係快過跑既 ~
    車阿文今日跑成點阿?

升級   0%

開心

原帖由 =chairman= 於 2-10-2009 01:19 發表

東區10K報仇成功 , 時間約 50"50 , 較上年快約5分鐘 , 而且只差分零鐘就PB到
    車阿文好犀利喎,快成 5 mins 咁多,澳景路既操訓果然有效阿吓。恭喜晒阿。

升級   0%

開心

原帖由 angkso 於 1-10-2009 20:30 發表
    I am not PB, is PW......
    你既另一半同你拍住跑咪仲 sweet. 好過 pb 啦

升級   0%

開心

[rockiec鐵人+車仔東區慶功簽名會朁皇上賞賜大放送]

將軍澳逍遙團 - 03.10.2009 TKO大草原逍遙跑 (10K / 6K)
    約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 03 / 10 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  寶翠公園<====注意:"已知道更正集合地點的ching/ctse, 請於自己名字之前/後, 加上 <-- "收到"
    另備加碼小隊 (可按路程及時間自行組隊)

路線 :  10 K:  運動場→大草原→尚德→彩明→調景嶺→運動場
                  6 K:  運動場→大草原→尚德→運動場

詳情及路線圖請參考 page 1 post#1

預計完成時間:1小時15分鐘
    難度:** (90%平路, 大草原及調景嶺各有一段上落斜)

早餐特訓地點: 8:00am集合時決定

reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

歡迎任何區域的跑友一齊o黎逍遙跑, 實行以跑會友啦!

03/10 TKO逍遙跑報名:

收到1. JC
    收到2. Kin
    收到3. jogging_cat (唔理咁多,早 d 報名先)
    收到4. Wing  (恭喜Rockie師兄+加碼小隊 7:00出發) ,禮物會送出俾有需要o既師兄師姐
    5. 哈利
    6. chairman
    7. kan0902
    收到8. 哥 (same as 堅~ 終於有紅日星期六啦,報定名先)
    收到9. finewong (迎月夜同馬鞍山既ching跑西貢, 星期六都係唔加碼)
    10. 活活 報 到 ~~~thanks 留位比我  ( 如明天知甦 ,就加碼 . 吾見就吾好等)
    12. 仲有留多份俾 -R-兄衝斜暫校長
    收到13. mill姐
    13. emma (可唔可以剩係參加加碼小隊?)
    14. Ah Li (Susan女T衫34我幫佢拿)
    15. 猿球 唔洗一早開工我又出現啦!~
    16. fit118
    17. 迪迪仔
    收到18. wongc (收到, 不過唔係好知寶翠公園係邊 )

以上 ching/ctse 均可獲皇上賞賜 !!

退出賞賜
    收到1. 昌 (散場地方遠左,時間就唔到下場,應該唔到)

19.
    20.
    21.
    ..........

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

加碼路線: 平路加碼10K, 不過路線會重覆調景嶺路段 (加碼不入大草原, 跑寶林及坑囗)

加碼小隊7:00準時寶翠出發:
    (要儲物請預留時間)

1. Wing
    2. 哈利
    3. JC
    4. jogging_cat (我又想加碼,不過唔想一次加 10k 咁多,好果加 3k 有冇得諗?不過如果唔方便就算啦,唔洗就我架)
    5.
    6.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

網上已經update左10月3日星期六全日主副場唔開,因為要舉辦國慶活動, 集合及寄存地點改為寶翠公園!!!!!!!"已知道更正集合地點的ching/ctse, 請於自己名字之前/後, 加上 <-- "收到"

升級   0%

開心

[rockiec鐵人+車仔東區慶功簽名會朁皇上賞賜大放送]

將軍澳逍遙團 - 03.10.2009 TKO大草原逍遙跑 (10K / 6K)
    約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 03 / 10 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  寶翠公園<====注意:"已知道更正集合地點的ching/ctse, 請於自己名字之前/後, 加上 <-- "收到"
    另備加碼小隊 (可按路程及時間自行組隊)

路線 :  10 K:  運動場→大草原→尚德→彩明→調景嶺→運動場
                  6 K:  運動場→大草原→尚德→運動場

詳情及路線圖請參考 page 1 post#1

預計完成時間:1小時15分鐘
    難度:** (90%平路, 大草原及調景嶺各有一段上落斜)

早餐特訓地點: 8:00
    am集合時決定

reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

歡迎任何區域的跑友一齊o黎逍遙跑, 實行以跑會友啦!

03/10 TKO逍遙跑報名:

收到1. JC
    收到2. Kin
    收到3. jogging_cat (唔理咁多,早 d 報名先)
    收到4. Wing  (恭喜Rockie師兄+
    加碼小隊 7:00出發) ,禮物會送出俾有需要o既師兄師姐
    5. 哈利
    6. chairman
    7. kan0902
    收到8. 狗哥 (same as 堅~ 終於有紅日星期六啦,報定名先)
    收到9. finewong (迎月夜同馬鞍山既ching跑西貢, 星期六都係唔加碼)
    收到10. 活活 報 到 ~~~thanks 留位比我  ( 如明天知甦 ,就加碼 . 吾見就吾好等)
    12. 仲有留多份俾 -R-兄衝斜暫校長

收到13. mill姐
    13. emma (可唔可以剩係參加加碼小隊?)

14. Ah Li (Susan女T衫34我幫佢拿)
    15. 猿球 唔洗一早開工我又出現啦!~
    16. fit118 (ctse 話唔跑運動場今個星期唔黎住喇,因為怕跑唔到咁長同埋驚有狗喎。)
    17. 迪迪仔

收到18. wongc (收到, 不過唔係好知寶翠公園係邊 )

以上 ching/ctse 均可獲皇上賞賜 !!

退出賞賜
    收到1. 昌 (場地方遠左,時間就唔到下場,應該唔到)

19.
    20.
    21.
    ..........

加碼路線: 平路加碼10K, 不過路線會重覆調景嶺路段 (加碼不入大草原, 跑寶林及坑囗)

加碼小隊7:00準時寶翠出發:
    (要儲物請預留時間)

1. Wing
    2. 哈利
    3. JC
    4. jogging_cat (我又想加碼,不過唔想一次加 10k 咁多,好果加 3k 有冇得諗?不過如果唔方便就算啦,唔洗就我架)
    5. 活活 報 到 ~~~thanks 留位比我  ( 如明天知甦 ,就加碼 . 吾見就吾好等)
    6.

網上已經update左10月3日星期六全日主副場唔開,因為要舉辦國慶活動, 集合及寄存地點改為寶翠公園!!!!!!!"已知道更正集合地點的ching/ctse, 請於自己名字之前/後, 加上 <-- "收到"

登錄/註冊後可看大圖

寶琳地鐵站一出向右行, 見圖應該會搵到寶翠公園, 到時可以去辦事處借locker key

升級   0%

開心

原帖由 駿3 於 2-10-2009 16:23 發表

唔多覺有TKO姊妹落場wo, 除左anntie
    駿駿乜你見唔到我咩?不過我都見唔到你喎,原來你都有去牙?

升級   0%

開心

原帖由 哈利330 於 2-10-2009 15:52 發表
    咁樣加碼會唔會太悶? jogging_cat 可以第二轉join 我地。

第一轉 7:00 (6K) 寶翠 > 泳池 > 坑口 > 寶翠
    第二轉 7:36 (3.5K) 寶翠 > 泳池 > 寶翠
    好阿哈利, LEE 個安排啱晒我阿,多謝晒。

升級   0%

開心

原帖由 駿3 於 2-10-2009 22:04 發表

係?

大尾篤wo??敢可能影唔到你了,
    衝線我只影到59分就收工
    我就係59'2x" law, 陰功

升級   0%

開心

原帖由 jc8866 於 2-10-2009 21:14 發表

迪迪, Cat, 請留意上一post, 第二組加碼7:45出發 ^^
    收到

升級   0%

開心

原帖由 駿3 於 2-10-2009 23:32 發表

你是847號?

我找到你的相片,不是我影,pm 我la
    係847阿,唔該晒