香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

昨天同唔到大家特訓
今早自隊8k

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-9-27 22:51 發表

我要冰皮..... 唔該  " />" />

冰(卑)皮阿四團長?

升級   0%

該用戶從未簽到

各位TKO兄弟, 10月1的大尾篤跑相已post 左link上來

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-2 16:22 發表

唔該晒駿x3......
請問姊妹睇唔睇得架?  

唔多覺有TKO姊妹落場wo, 除左anntie

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-10-2 17:05 發表
駿駿乜你見唔到我咩?不過我都見唔到你喎,原來你都有去牙?

係?

大尾篤wo??敢可能影唔到你了,
衝線我只影到59分就收工

升級   0%

該用戶從未簽到

jc生日快上呀, k數日日上

升級   0%

該用戶從未簽到

[rockiec鐵人+車仔東區慶功簽名會朁皇上賞賜大放送]

將軍澳逍遙團 - 03.10.2009 TKO大草原逍遙跑 (10K / 6K)
約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出
!

日期: 03 / 10 / 2009 (
)
集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候
)
集合地點:  寶翠公園<==== 注意:"已知道更正集合地點的ching/ctse, 請於自己名字之前/後, 加上 <-- "收到"
另備加碼小隊 (可按路程及時間自行組隊)
路線 :  11 K / 6 K  詳情及路線圖請參考 page 1 post#1
預計完成時間:1小時15分鐘
難度:** (90%平路, 大草原一段上落斜
)

早餐特訓地點: 8:00am集合時決定

reply
時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

歡迎任何區域的跑友一齊o黎逍遙跑, 實行以跑會友啦!

03/10 TKO
逍遙跑報名:

收到
1. JC
收到
2. Kin
收到 3. jogging_cat (唔理咁多,早 d 報名先
)
收到 4. Wing   (恭喜Rockie師兄+加碼小隊 7:00出發) ,禮物會送出俾有需要o既師兄師姐
收到 5. 哈利
收到
6. chairman
未覆 ---> 7. kan0902
收到 8. 狗哥 (same as ~ 終於有紅日星期六啦,報定名先
)
收到 9. finewong (迎月夜同馬鞍山既ching跑西貢, 星期六都係唔加碼
)
收到 10. 活活 ~~~thanks 留位比我  ( 如明天知甦 ,就加碼 . 吾見就吾好等)
收到 12. 仲有留多份俾 -R-兄衝斜暫校長
收到 13. mill

收到 13. emma (可唔可以剩係參加加碼小隊
?)
收到 14. Ah Li (Susan女T衫34我幫佢拿)
未覆 ---> 15.
猿球 唔洗一早開工我又出現啦
!~
收到 16. fit118 (ctse 話唔跑運動場今個星期唔黎住喇,因為怕跑唔到咁長同埋驚有狗喎。)
收到 17. 迪迪仔
收到 18. wongc (收到, 不過唔係好知寶翠公園係邊
)
收到 19. 駛乜理 (我今次有時間來啦....)

以上 ching/ctse 均可獲皇上賞賜 !!

收到19. rockiec (點解cop cop , 唔見咗我第17個位??)
20.駿3(只慢跑6k)
21.
..........

退出賞賜
收到 1. (散場地方遠左,時間就唔到下場,應該唔到)

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

加碼路線:
平路加碼10K, 不過路線會重覆調景嶺路段 (加碼不入大草原, 跑寶林及坑囗
)

加碼小隊7:00準時寶翠出發
:
(
要儲物請預留時間
)

1. Wing
2.
哈利

3. JC
4. jogging_cat (
我又想加碼,不過唔想一次加 10k 咁多,好果加 3k 有冇得諗?不過如果唔方便就算啦,唔洗就我架)
5.
活活 ~~~thanks 留位比我  ( 如明天知甦 ,就加碼 . 吾見就吾好等)
6. -R-

7. bolo(
會醒就出現,唔見人唔駛等)
8. 迪迪仔 (不過想CONFIRM一下,加碼係唔係有07:00同7:36兩組,
             我特訓完仲有豐富既節目,唔想跑20K咁多了,
             如果你地有兩組,我就JOIN7:36果組[大概13-14K],
             否則,我就會JOIN7:00果組,然後再跑短腳組[大概16K].)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-10-2 23:29 發表
我就係59'2x" law, 陰功

你是847號?

我找到你的相片,不是我影,pm 我la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-5 08:01 發表
大家係咪尋晚追月追到好夜呢  

早晨1號, 大家good morning  ^^

早JC, 我都想放假, 昨日又跑,我已經屎左, 今日腳仔要休息

升級   0%

該用戶從未簽到

會長你仲勁,一個垃圾筒, 呵

升級   0%

該用戶從未簽到

活活~勁

我地特訓又有慶祝

升級   0%

該用戶從未簽到

好清爽, 但好晒,今日無逍遙,出左斧山跑

升級   0%

該用戶從未簽到

[10/17 商討長課+逍遙跑報名]

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 10 / 17 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點:  將軍澳運動場跑道側
另備加碼小隊 (可按路程及時間自行組隊)

詳情及路線圖請參考 page 1 post#1

路線 :  
13k:  運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 馬油塘 -> 寶達 -> 廣田 -> 澳景 -> 調景嶺 -> 運動場
5k:   運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 靈實 -> 尚德 -> 運動場

登錄/註冊後可看大圖

里數: 約 13K / 5K

難度:** (60%平路, 上落斜)

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)
特別通告  
今個星期六特訓會議 [TKO逍遙備戰迎渣馬]
一齊商量如何配合長課操練~

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

報名 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):

1. JC
2. 活活 (Sunday 游 2.4k.要留力  ,hea 跑短 腳)
3. -R- (好大機會黎到, 點都要捧返 JC 場)
4. rockiec (Sunday 游 2.4k, 手要留力, 腳唔使, 長腳)
5. Terence
6. chairman (商討全馬大計的可能性 )
7. 駿3, (5k到)
8.
9.
10.
11.

逍遙加碼:
1.  JC (7:15起步, 區內平路約8.5K, 6min pacing 慢跑, 湊夠半隻馬算喇)
2.  -R-
3.
4.

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳 2010 SCM ::: 全馬隊:

1. JC
2. 比比
3. 火仔
4. Wing
5. 哈利 (為左個臂袋所以仲未報)
6. Terence
7. rockiec
8.
9. 狗哥
10.

將軍澳 2010 SCM ::: 半馬隊:
1. 山比 (失禮失禮)
2. paulsiu
3. jogging_cat (挑戰組)
4. 駿3

將軍澳 2010 SCM ::: 10K隊
1.
2.
3.

車仔gogogo!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

3/6 報名名單

1. JC (跑 + 特訓)
2. 昌 (點都支持左先)
3. Anita (JC' fd)
4. 零下十度 (跑+特訓)>>(仲好"支力".大家記得唔好放火)
5. Bolo (星期六報住先 )
6. R (gathering果陣話應該黎, 加定名先 ) (Thank you JC, 全力支持偶像)
7. 猿球
8. jogging_cat
9. Terence
10.uncle (太內沒同大家一齊跑了,積極考慮今個星期六唔去踢波)
11.KK
12.豬豬
13.mill
14.文輝 (渣馬後唔知仲有無早起身的動力)
15. 活 (場內拉根+9:45前要走人)
16.goldfield 跑、唔參加特訓
17. 駿3  (會龜速跑)

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙跑 - 12.06.2010 TKO大圈 10K

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      12 / 06 / 2010 ( 六 )
集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)
起跑時間:  8:15am (準時起跑, 逾時不候)
集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳大圈 (10K), 有興趣既可自己加碼澳景頂來回, 甚至又拉大隊去索OOOO
                     (約5K位置寶翠公園可補水)

里數:      約 10K

難度: * (90%平路) 逍遙慢慢跑

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
(參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

12/6/2010 報名:
1.  JC  (小弟要睇下果日情況先決定黎唔黎)
2.  烏拉 (希望JC黎到啦. 可以陪我跑下大圈)
3. Terence (大圈)
4. 祖祖 (大圈)
5. 昌
6. jogging_cat
7. 牛牛 (對腳起o左水泡,o吾知到時好返味。報名大圈先,希望到時可以出現。)
8. ee (好久沒來... 起到身就會到..過0左時間不見我既話大家可以閃人先... )
9. Ah Li (跑4o ?)
10. 通利 (好累.. 應該都係跑大圈算吧啦..)
11. goldfield
12. 明
13. 哈利
14. chanlouis911 (想試下4o or 3o...聽朝但睇大家意向先啦)
15. Sam
16. 駿3