香港長跑網  - 長跑長友

樓主: franklcf
打印 上一主題 下一主題

20090802 分齡組半奧運三項鐵人賽及小鐵人三項鐵人錦標賽 - 現已開始接受報名!

關閉 [複製鏈接]

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-2 13:53 發表
報報今天情況:
三點半起床,做左要做 d 野, 4 點三出車,樓下阿 tse 問,
天都未光?倒塔敢早去邊?  
我 : 3 項,
阿 tse : 3 行,轉左工 0羊 你?
我 : 0下,我個 look 似 0羊?

4 點九等 ...

LOUD兄, 我之所以可以玩到有紋有路, 全靠你不斷提點教路, 如果唔係, 好多技巧都唔識!! 今次的成績比預期好. 全靠你的悉心過料. 下次一定要請你食飯至得. 不過估唔到單車轉跑步會咁辛苦! 下次要緊記你講過的單車轉項技巧. 希望黎梗的ITU可以保持狀態.

升級   49.45%

該用戶從未簽到

唔知幾時及响邊度出正式的成績?? 同埋唔知邊度可以搵到賽事的照片??

升級   49.45%

該用戶從未簽到

唔知係咪昨日飲左幾啖吐露港的海水, 昨晚開始有D作反胃及肚痾. 到而家都仲想嘔想嘔咁, 今朝到而家淨係食左小小麥皮咋!!!真係慘..........

算啦!! 明日出差如果唔比人隔離就當減肥啦!!!

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-3 15:25 發表

hi kopo

nice to meet you yesterday.

i will join the race on Sept

Nice to meet you too. Triathlon has a lot of funs.  Add oil and see you in the coming September.

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-3 19:41 發表

好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11  see you on Sept 27

will u join the race on Aug 16 ????
I will join

LOUD兄, NEWFOOT佢好似係參加淺水灣個兩項, 而唔係中興喎??

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-4 10:38 發表

係喎 5 會左 , 大家都係同一日舉行
水陸我報左 revolution-asia 0個 series, 貪佢件衫
9, 10, 11 月每個月一塲 , 最激 11月 1 日 ( 400m swim + 5km ) x 2
幾好玩架 , hg ...

我想玩, 但係應該玩唔到. 6/9 之前0個日啱啱練完毅行(54KM), 我諗我無力再玩. 1/11又參加左苗圃挑戰12小時, 所以得10月得閒, 唔知可唔可以淨係參加一次?