香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

跑步跑到雙腳大脾內側損晒...

升級   16.67%

該用戶從未簽到

有次長課, 我跑左個半馬
第二日發覺我都有你既情況出現
睇黎緊身褲不可少

升級   16.67%

該用戶從未簽到

我想問下其實tight褲應該買幾長?及膝?膝頭上啲?
打算著全年,不論冬夏,唔知有無可能呢?
唔該晒

升級   16.67%

該用戶從未簽到

睇人著就睇過, 自己就未買過
睇落似泳褲, Nike好似無喎(或者我唔知有)
通常見人都係Mizuno同Adidas
我睇下幾時見到特價就買返條, 之後就試下跑去清水灣游下水再跑返屋企

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-7-29 23:47 發表

我全部長度都有...

但最常穿短 tight...
3/4  or 長 tight 可能要凍 d 先至有機會著啦

如果要游埋水, 係咪應該短tight比較適合?
因為我諗住跑去清水灣游水......搞到好似水陸兩項
冬天跑跑下都應該會暖呱....3/4tight冬天先再算

另外請問點樣分游褲同短tight?定係一樣?
我打算買Adidas(因為屋企附近好似得呢個牌子,我又無時間出出面買)
一條短tight大約幾多錢左右?
唔該晒

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-30 23:19 發表

特價係幾多折呀多數, 六/七折? 有既就通知聲啦ching.

好難講架, 我都唔係咁清楚
我今日終於搵到我要搵個件Nike白色背心,  日頭跑就唔洗著黑衫咁熱啦
不過好似無折

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-31 21:07 發表

白色背心真係好易黃, 我發現我著開果件背心已經開始黃

當然仲有一浸味啦, 用手洗兼唔用柔順劑真係點都有浸味. 唉

幾錢呀Ching, 160元? 快d買左佢啦, 唔買冇架啦

原來有9折, $143.1 照殺
一陣去買左佢

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-1 15:19 發表

係咪白色背心, 兩邊格勒底係黑色, tick係黑色果件? 幾靚架 不過我唔買啦 窮 度度都九折?

係呀
無出出面睇過, 唔清楚, 不過無折既鋪頭唔會多得去邊呱

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-1 20:04 發表

反而想知出面多唔多黑色短袖腋下白色, 或者白色短袖腋下黑色, 可以當埋去街衫用, 始終著背心去街好似好怪 買左背心只可以用黎跑步 (我唔大隻)

岩岩去左跑, 一返黎飲左好多水(其實係咪唔好飲咁多)? 飲完磅重發 ...

觀塘間Nike Outlet我見過有
通常價錢比一般出面低(車費貴就另計)