香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

10.11網友約跑之半馬放火: 半馬鹿頸行 + 入秋野火會

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

即是...
會員、會員親友....免收$25補給費
非正式會員可即場登記成為正式會員....就可免收補給費...
非會員參加..就要收$25補給費...
咁..入會都是$20...咪即是入會著數D..

我有理解錯嗎....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-24 18:22 發表

咁樣呢句野應該改改佢---->( 只限登記會員及其親友參加 )
唔係唔合邏輯wor~

樹呀..就是昅到呢句野...好易令人誤會...
大圍果然心水清

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-8-25 09:47 發表

明白明白. 已改! 係咪通順左少少.
parco爸, 來唔來跑, 硬啃22K+井水浴+ BBQ幾好玩個喎.

瘋兄..
我會來嫁..不過唔知黎做乜炸...
22K 我無力跑..就算跑到都唔想豆媽等我幾個鐘..日出都未回來...
10K 又未有人開壇報..廢樹得我一丁友跑
BBQ..一定來..
所以呢...考慮考慮過後...我先霸兩個位先...

報名處:

長跑網專有人工智能報名系統啟動 --

請註明參與項目~~~齋跑(距離)、齋食、跑(距離)+食

1.leefs/22k/BBQ
2.瘋瘋/22k/BBQ -   好懷念去年的半馬有火, 舊地重臨懷勉一番. XD
3.alfred/盡跑/BBQ
4.慢子/22k/BBQ
5.onon/22K盡跑/BBQ盡食
6.sealion/22K
7. cc(盡量跑22k啦 )
8. Terry Sze/22K盡跑/BBQ
9. 街坊鄭/22K/BBQ (BBQ 加埋大大)敢大個仔未去過烏蛟騰
10.街坊鄭大大 BBQ
11. Kin/22K/BBQ (盡跑盡食盡搞)
12. wadee/22K/BBQ(盡跑盡食)
13. Tarry/22K/BBQ
14.零下十度/22k/BBQ(跑/食)
15.零下十度囡囡/BBQ(報定.分分鍾會放飛機)
16.Parco爸 (BBQ)
17.豆豆媽 (BBQ)

義工:
1.runrun  ( + BBQ)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-25 10:58 發表

Parco哥:
操完毅行22K點會難到你,不過果日唔跑來影相可能仲好,不如一齊來影相,過返兩招來啦!

大圍..咪反我啦....

話時話..你好似未報喎

不如你報22K加攝影啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2009-9-27 19:47 發表
想問問攝影應該點攝?
中途攝的話。。。咁點返中點啊

只要你了解約跑路線..
係開始前或開始後..
在任何位置都可加入拍攝...
當然..如果唔太清楚路線..係..起跑附影都足夠...
另外...到場後...如有問題相信會有其他師兄姐幫忙...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2009-9-27 21:32 發表

我係担心。。。。 如果起點或中途開始影,咁我咪要.....跑返終點囉?

唔水喎...
拿住相機四處走是好吃力嫁
走得太累...又會影響影相心情同狀態....一切量力而為便可..
你可在起點附近影...一來一回..夠晒你影嫁啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

報名處:
長跑網專有人工智能報名系統啟動 --
請註明參與項目~~~齋跑(距離)、齋食、跑(距離)+食
1. leefs/22k/BBQ
2. 瘋瘋/22k/BBQ
3. alfred/盡跑/BBQ
4. 慢子/22k/BBQ
5. sealion/22K/素食BBQ
6. kc@ruby /22K盡跑/BBQ
7. Terry Sze/22K盡跑/BBQ
8. 街坊鄭/22K/BBQ (BBQ 加埋大大)敢大個仔未去過烏蛟騰
9. 街坊鄭大大 BBQ
10. Kin/22K/BBQ (盡跑盡食盡搞)
11. wadee/22K/BBQ(盡跑盡食)
12. 零下十度/22k/BBQ(跑/食)
13. 零下十度囡囡/BBQ(報定.分分鍾會放飛機)
14. Parco爸 (家中有工程..趕不及來..不出席)
15. 豆豆媽 (家中有工程..趕不及來..不出席)
16. 叮叮噹 / 10K/ BBQ
17. slowrunner (盡跑+BBQ)
18. 亞嬌 (盡跑+BBQ)
19. kan0902/22k/決定BBQ
20. 花子阿Dee/22K/BBQ(食同跑都會盡力)
21. Blurmax / 22K
22. 燉奶佬/22K (齋跑唔B)
23. chengtszhang/22K
24. Ah Li  /22k /BBQ
25. tomcat  / 齋跑 (食半隻馬)
26. 興記J-run /22K(盡跑) / (更改:BBQ不出席了)  
27. B / 盡跑(朝早跑樂華杯...) / BBQ
28. Lorena /22K/ BBQ
29. 前進/22K/BBQ
30. ET ( 22K + BBQ )
31. Esther (22K + BBQ)
32. raymond417/22K/BBQ
33. 狗哥 (22K + bb焦)
34. 肥脾 (22K + bb焦)
35. Danny (22K +BBQ)
36. TNT (齋跑22K)
37. 李奧 22k + bbq
38. Denis3885/ 22k+BBQ
39. ericlms/ 22k/ 唔BBQ
40. steve123/ 22k / 唔BBQ
41. 比因 (BBQ)
42. JC (淨跑 / 唔BBQ)
43. Gary / 22K / BBQ (Lorena's friend)
44. uncle kwong / 22k / BBQ
45. bobby /22k /BBQ
46. kin /22k /BBQ (斧山堅哥)

義工:
今次唔跑既網友可以考慮轉做"2公",
工作包括﹕聯絡,攝影,單車支援,擺路標,放水,購買運送物資,渣車…
都極需要大家出手幫忙啊!
1. runrun  (啊四+ BBQ)
2. cfchan  (順便操車準備ITU,去埋BBQ)
3. yungyung

4. nc
5. cc(唔跑得住,幫手影相)
6. Allanccl  (阿五 + BBQ)