香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

夜來月.秋風影涼湖畔遊

升級   18.2%

該用戶從未簽到

好吸引呀!

ching, 請問多唔多斜路, 16K我驚我唔掂.  可能要預先練下D斜路先得.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

係咪即係泰基起步無耐個條呀??  如果得一條都應該可以的.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-9-7 16:38 發表
好吸引!" />" />
睇下攞唔攞到批文先

X2

升級   18.2%

該用戶從未簽到

嘻嘻, 我乖, 所以批文已發.

新界東街坊友情去"馬"  (10月2日星期五)

人工智能報名系統:

1.  停雲      馬鞍山開車           總載5人
2.  sealion            
3.  大圍新跑手 (我仲以為會跑埋入東水壩)
4.  瘋瘋 ( 好吸引呀大師兄, 好好玩牙!!! )
5. Lorena

6.  超人亞四        馬鞍山開車           總載5人
7.  cc
8.
9.
10.

11.  wongc (遲D先知點去, 如果由屋企出發就會開車)
12.  CCC (大家仲記得佢嗎?  拉埋佢嚟一齊賞月)

升級   18.2%

該用戶從未簽到

各位唔好意思, 個日原來屋企做節食飯, 嚟唔到喇.  大家玩得開心D.

新界東街坊友情去"馬" (102, 星期5)
出發時間:: 晚上 830
集合地點:  大網仔停車場

人工智能報名系統:

1.  停雲      馬鞍山開車           總載5人
2.  sealion            
3.  大圍新跑手 (我仲以為會跑埋入東水壩)
4.  瘋瘋 ( 好吸引呀大師兄, 好好玩牙!!! )
5. Lorena

6.  超人亞四        馬鞍山開車           總載5人
7.  cc
8. finewong (終於可以同停雲, 亞四ching跑啦)
9.
10.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-29 12:28 發表

wongc ctse:

大家咁話, 妳都玩開心d~
本來仲諗住睇下有冇機會搭妳順風車....

我都好想嚟呀........

下次先車你吓.