香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

夜來月.秋風影涼湖畔遊

升級   0%

該用戶從未簽到

新界東街坊友情去"馬"  (10月2日星期五)

人工智能報名系統:

1.  sealion
2.  停雲              馬鞍山開車           總載5人
3.  超人亞四        馬鞍山開車           總載5人
4.  大圍新跑手 (我仲以為會跑埋入東壩)

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slack 於 2009-9-7 20:04 發表
好吸引呀!
不過好似那段路咁黑,自已有dd 怕路上的車, 好似幾快呵

QQ: 放心啦,我地都係跑行人路唔怕WOR,過左北潭涌就少好多車~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2009-9-10 23:35 發表
成日掛住玩, 我都唔記得左, o個日係我媽子  , 真不孝! 俾阿媽知道o既話
都係唔黎得喇

全馬兄真係有孝心
好耐冇跟全馬兄一齊跑...真係可惜,不過以後大把機會~

升級   0%

該用戶從未簽到

停雲ching,四哥:
你地係咪玩8/11長跑會個半馬隊際呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

新界東街坊友情去"馬" (102, 星期5)
出發時間:: 晚上 830
集合地點:  大網仔停車場

人工智能報名系統:

1.  停雲      馬鞍山開車           總載5人
2.  sealion            
3.  大圍新跑手 (我仲以為會跑埋入東水壩)
4.  瘋瘋 ( 好吸引呀大師兄, 好好玩牙!!! )
5. Lorena

6.  超人亞四        馬鞍山開車           總載5人
7.  cc
8. finewong (終於可以同停雲, 亞四ching跑啦)
9.
10.

11.  wongc (遲D先知點去, 如果由屋企出發就會開車)
12.  CCC (大家仲記得佢嗎?  拉埋佢嚟一齊賞月)

我都推推佢先...
果日要係上環放工去, 睇下有冇人方便兜埋我啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-9-28 14:33 發表

大圍, 係就好呀. 我都係中環喎!

係啦...要搭mtr去彩虹, 再轉小巴入西貢, 再轉巴士去大網仔....都幾煩~
到時約埋你係彩虹等....一齊入去冇咁悶~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-9-29 10:51 發表
各位唔好意思, 個日原來屋企做節食飯, 嚟唔到喇.  大家玩得開心D.

新界東街坊友情去"馬" (10月2日, 星期5)
出發時間:: 晚上 8時30分

人工智能報名系統:

1.  停雲    ...

wongc ctse:

大家咁話, 妳都玩開心d~
本來仲諗住睇下有冇機會搭妳順風車....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-10-2 09:34 發表
大圍, 今晚我自己來, 因為我下晝放假.

咁好.....咁係大網仔等啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統:

1.  停雲      馬鞍山開車           總載5人
2.  
3.  大圍新跑手 (我仲以為會跑埋入東水壩)
4.  瘋瘋 ( 好吸引呀大師兄, 好好玩牙!!! )
5.
6.  超人亞四        馬鞍山開車           總載5人
7.  
8. finewong (終於可以同停雲, 亞四ching跑啦)
9.
10.

今晚人少少暫時得返5條友跑,我都驚自己今晚未必可以準時放工,唔知大家會唔會考慮取消呢?
不過我帶左衫點都會跑,如果趕唔到我諗住自己去斧山跑場~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2009-10-2 13:24 發表

人工智能報名系統:

2.  
3.  大圍新跑手 (我仲以為會跑埋入東水 ...

kan兄:
咁放工約埋一齊係彩虹人去啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-10-2 14:38 發表

大圍, 我約左超人亞四7:30 係大學火車站, 有隨風車, 你地一齊過來啦. 到時電聯.
人少照跑.

冇問題...到時電聯~
kan兄都一齊來啦...ok?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 停雲慢步 於 2009-10-2 15:52 發表
小弟會帶:

美心+東海堂+恆香+榮華月餅共4只

gas 爐 + 水壺 +普洱+白牡丹+烏龍

瑩光棒+燈籠

有冇兄弟帶應節水果芋仔菱角?

嘆茶.....啱使~
啱啱係公司分左個碌柚.....一陣拎埋來~