香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新女報到

升級   18.42%

該用戶從未簽到

各位ching c-tse好~
先黎同大家報到!

小女子玩左跑步無兩個月 已經愛上跑步了

請咁多位愛跑之人多多指教!~
+1 0
上一篇︰如何成為真正的跑步者(轉)下一篇︰2009.09.12 灣仔峽5K - by stanwong

升級   70.53%

該用戶從未簽到

hi vivian師姐, 妳隻腳好d嗎?

升級   70.53%

該用戶從未簽到

升級   80.67%

該用戶從未簽到

WELCOME! WELCOME!

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 44# 的帖子

hihi, 我雖然唔係住個到, 不過, 我都可以過下o黎跑~~ 搵日啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎CTSE 加入長跑網, 有機會一齊跑, 長跑長友 !!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

hi @@

升級   82%

該用戶從未簽到

各位好,我來自馬鞍山,開始長跑1個月咋,同大家say 個hi先!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-10-24 18:52 發表
原本係waiting list都已經有左~不過,之後,朋友話我地可能唔夠時間準備~ 所以都係唔玩住~~等我地操多d先玩~~但我都會做十卜team!!
當係行下知道大約情況~做足準備!!!!

CTSE英明! 真係唔簡單,一個字形容.....甘!

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-10-22 10:37 發表
其實行路就一d都冇事~不過,唔明點解d瘀唔散~ 按佢就痛~~ 都唔知點好~~

我想無事的, 有時間就要茶下d正骨水..散下d瘀...祝妳早日康復 ^^

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 40# 的帖子

原本係waiting list都已經有左~不過,之後,朋友話我地可能唔夠時間準備~ 所以都係唔玩住~~等我地操多d先玩~~但我都會做十卜team!!
當係行下知道大約情況~做足準備!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 38# 的帖子

其實行路就一d都冇事~不過,唔明點解d瘀唔散~ 按佢就痛~~ 都唔知點好~~

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-10-21 13:57 發表
c hing,唔好咁講~ 好多勁人4個幾5個鐘就行完~我都用左成7hrs47mins!!不過,講真, 有d人係行short cut!!冇乜體育精神~不過,anyway!!都係自我挑戰姐, 時間又唔係我首要考慮~ d傷好番~不過,行山咁耐, 第一次咬柴~腳眼第一 ...

hi vivian, 明白了, 最緊要玩得開心和完成賽事 ^^
玩short cut既人真係唔明佢地想點, 我認同妳說法, 佢地無乜體育精神..
我諗妳盡量少d行斜路同埋睇下跌打會好d....

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Vivian,

Welcome to LongRun.hk!
    Wishing U recover soon.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 35# 的帖子

c hing,唔好咁講~ 好多勁人4個幾5個鐘就行完~我都用左成7hrs47mins!!不過,講真, 有d人係行short cut!!冇乜體育精神~不過,anyway!!都係自我挑戰姐, 時間又唔係我首要考慮~ d傷好番~不過,行山咁耐, 第一次咬柴~腳眼第一次瘀左咁耐都未好~ 不過,行路就唔痛~咁係唔係有得佢,佢就會自己好番架啦~~~

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-10-16 14:50 發表
    all right!!我上星期日剛剛玩左個salomon pre hiking比賽, 不過,唔小心PK, 所以要休息一個星期先, 要等個傷口埋左先跑得~~ 再約去跑步啦~

hi vivian, 妳無事嗎? hiking要小心d 祝妳早日康復!
    妳好厲害啊, 呢個比賽我聴朋友講都幾崎嶇, 好難的....
    好呀, 等妳好番, 我地相約去跑步啦!!

升級   44.6%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 pangbus 於 2009-10-11 22:58 發表

依家跑馬好似大多數係星期日, 有馬跑就唔開放的...
    好呀, 如你某個星期六ok的話, 我地可以去跑下 ^^

快活谷一般只跑星期三夜馬,週末大多數跑沙田
    只要唔係跑快活谷,跑馬地緩跑徑都會開放

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 32# 的帖子

all right!!我上星期日剛剛玩左個salomon pre hiking比賽, 不過,唔小心PK, 所以要休息一個星期先, 要等個傷口埋左先跑得~~ 再約去跑步啦~