香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新女報到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 咪-ya 於 2009-9-13 13:06 發表
ching住大埔可以跑海濱公園真系羨慕
我住九龍灣果頭架! 呢一兩個月都系跑下場.
如果有機會可以跑下街.有靚景睇下就好嚕!
不過無咩氣力系真 唔知幾時先練到可以跑街呢...

歡迎 " 咪-ya Ctse" 加入長跑網!
小弟都羨慕住大埔可以跑海濱公園,
家住柴灣 ,港島東無這麼好的地方跑步,前兩天先有個跑友在門口被車撞死了,心裡難過。
住九龍灣可以多d參加晒草灣及將軍澳約跑,一齊練跑好開心的。
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5205&extra=page%3D1
長跑長友啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 咪-ya 於 2009-9-13 15:56 發表

ching請節哀..
跑街真系要小心D.避免發生唔開心既事
如果司機既問題 真系唔好彩都系最後呢次喇

多謝提供聚跑既資料
有一定既跑齡後,希望可以同你地一齊玩~

這跑手出事地點也是小弟跑步必經之處,三天無跑以表哀悼,以後跑街會更小心的了。
ctse以後跑街也要小心點,尤其是過馬路,好多時跑得耐當過馬路時會睇唔見有車黎緊。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-10-24 18:52 發表
原本係waiting list都已經有左~不過,之後,朋友話我地可能唔夠時間準備~ 所以都係唔玩住~~等我地操多d先玩~~但我都會做十卜team!!
當係行下知道大約情況~做足準備!!!!

CTSE英明! 真係唔簡單,一個字形容.....甘!