香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.1.17 中國沿岸馬拉松 (China Coast Marathon)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

1. Blurmax (Half Marathon)
    2. Amos (Half Marathon)
    3. Kin (Full Marathon)
    4. Kenny Choi (蔡兄)(Half Marathon)
    5. tomcat (Half Marathon)
    6. saki (Half Marathon) (當係長課)
    7. gchanch (Half Marathon) (really a tough course)
    8. 停雲 (Full Marathon)
    9. Ning (Full Marathon)
    10.chengtszhang (Full Marathon)
    11.kf (Half Marathon)
    12. randyip (Half Marathon)
    13. ivan (Half Marathon)
    14. Anthony(HM, 想試下斜路,當備戰渣打 FM)

升級   100%

開心

我報半馬,都變左全馬,嚇到腳軟,跑唔郁。頭先e-mail左比大會,佢話會改番。

升級   100%

開心

根據賽事網頁所載,會在1月11日寄出確認信,憑確認信在當日6:30-7:30到保良局渡假營報到。
    Race confirmation letter mail out on Monday 11th January - bring this to the race to collect your number bib and chip.

賽事網頁:
    http://www.avohk.org/index.php?_room=16&_subRoom=26

升級   100%

開心

原帖由 hobbywet 於 2010-1-7 12:20 發表
    仲未收到確認信,同埋北角馬寶道上車位置係邊

上午6點15北角馬寶道近A3出口
    [local]1

AVOHK_Route1.pdf

179.77 KB, 下載次數: 56

升級   100%

開心

聽講呢排好多的士入東霸,萬宜路會好多車行,唔知會唔會影響到賽事呢?

升級   100%

開心

原帖由 colemen 於 2010-1-17 21:03 發表
    恭喜所有完成賽事 ching ctse.

我自已用了 5 小時 52 分完成, 好彩趕在關閘前"埋周", 唔係就慘啦.

我前段用了 2 小時 20 分, 但一回程就開始小腿輪流抽. 因為結果都係後段要做回步兵, 回程計算以安全完成為目 ...

很敬佩colemen師兄的毅力,咁辛苦的賽道,到能堅持差不多6小時,除了克服疲勞和痛楚外,意志力更是驚人。我本來都想試全馬,但始終唔夠膽,驚捱唔到,所以很羨慕師兄,下年我一定要試下。

尋日跑完半馬,再入東霸(駕車)睇下,映左幾張相,見到各位全馬健兒的堅忍,真是為之動容。

再一次恭喜各位完成賽事的健兒。 渣打全馬見。

升級   100%

開心

原帖由 shogikin 於 2010-1-18 09:49 發表
    舊年4:58 今年~4:16
    感謝來打氣的跑友
    感謝et ching做大會義工
    感謝蝦肥幫我還晶片
    感謝迪迪仔,停雲,4哥帶我節奏跑

Anthony, 點解可以駕車入禁區?

投票區有賽後投票
    喜歡有參加比賽的跑手投 ...

kin 兄:

因為我同幾個朋友在入便租左間屋當渡假,業住幫我申請入閘紙。

若第日長跑網在北潭涌搞約跑,可以徵用我們的私家車作支援。

升級   100%

開心

我今次跑半馬當練習全馬,keep住6m/k,同平時練習一樣,結果2hr06m,做到預期結果。慢過迪士尼半馬10min。
    我希望能夠用呢個速度跑渣打全馬。

升級   100%

開心

原帖由 Samuel 於 2010-1-21 09:31 發表

天天跑ching.......我好你小小....祗是右脚輕微抽筋......hahahha......

今次係我第二次參加半馬拉松,但係第一次跑上/落斜.........

我都係報渣打半馬.......一起加油!!!!!!!

天天跑師兄、samuel師兄,你們能夠完成北潭涌半馬已經唔簡單,渣打半馬條賽道容易過這場,只是過西隧後上落斜較辛苦,但萬宜路都征服到,告土打道應該無難度。祝各位渣馬pb而回。