香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

已報2010渣打全馬

升級   0%

該用戶從未簽到

好貴呀

升級   0%

該用戶從未簽到

加油呀Ching, 由於個賽事太貴啦, 小弟決定唔報

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkw 於 2009-10-14 08:35 發表

太可惜啦!!

270元... 真係買裝備都未必捨得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-10-14 11:29 發表

econecon ching, 全馬sub 3:00返黎, 有1K奬金, 補貼完報名費仲有錢執

我半馬都未必跑得到呀而家. 唔好講全馬啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-10-14 11:32 發表

ching... 呢個咁大型既跑步 party 你都唔去...
我怕你會後悔 wow~

我想請問ctse話200元美記衫係邊種好好? 早排見到200元既美記衫即入,點知係垃圾(似乎我誤會左ctse).. 柔詠ching都係咁講.. 唉.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-10-14 11:44 發表

不如咁講..
果件衫感覺膠 d... 但我覺得輕身 d... 薄 d...
對你來講就好似一件垃圾...
0岩我口味... 可能會唔0岩你口味..

你買果陣摸一摸 d 質料才決定買吧~
唔好人地話好就買..人地話佢垃圾就覺得佢係 ...

咁似乎你讚果隻真係台版美記? 因為連柔詠ching都話買左唔會再用黎點跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-10-14 11:52 發表

我呢排無咩睇衫.. 唔知你地講緊邊 d...
我果件已經係上年買落...
唔明白你地講果件係未我講緊果件...

不過係咪同一件都好... 我都係果句.. 唔好人云亦云..
跑步裝備尤其是鞋..真係要買0左番來跑過才知係 ...

其實你話你話正果件如果係台灣做既話就係果件架啦 因為台灣果種質料係明顯唔同d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-10-14 11:50 發表

1K係開下玩笑, 我都未跑過全馬. 我今年會報名跑全馬, 我會盡力練習, 希望可以唔使上車返到終點.
ching之前話平時練跑都跑到10K, 半馬有3個鐘去完成, 如果平時有跑開步, 何況仲有4個月時間練習, 要完成半馬應該唔 ...

如果3小時跑又唔講究時間既話, 半馬我應該可以完成, 我而家基本上跑10k都可以1小時內, 亦都試過跑16k係1.5小時內, 就咁睇法, 我只要將速度放慢d, 跑半馬係3小時內係應該冇問題

不過我一報得就想有番咁上下成績

至於270元, 我覺得我既跑步裝備其實都未夠,所以270元諗住慳左佢啦, 寧願用270元買跑步裝備, 最重要當然係跑鞋啦裝備中我覺得