香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

香港仔的新手~~~搬左出西區~~xddd

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 matthew~文 師兄
小弟也是香港島人,以前都係唔鍾意運動既,自從前年開始跑步減肥後,便愛上跑步,開始學跑時無閣下咁好,膝頭哥又痛,又無氣只跑得運動場兩個圈就要行了,不過小弟無氣屢,昨天剛好是學跑兩週年,但已經過了幾個馬拉松,五六個半馬同十幾廿個10K了,過幾天會去廣州跑 Niki 10k全人類跑。
師兄有個好開始,相信會比小弟跑得更好更快,多點參加我們網友約跑丫,好開心的。
長跑長友啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 matthew~文 於 2010-4-29 21:40 發表
我搬左出西區呀@@

搬左去邊樹呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2010-5-4 23:48 發表
聽聞亮兄搬o左去筲箕灣,日後有機在quarry bay公園相遇。

係呀! 早上練跑撞過Wadee及夫人了,日後有機會在quarry bay公園海旁or 愛秩灣海旁相遇。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 simonso 於 2010-5-5 16:39 發表

亮哥,大家住得咁近,出黎食餐飯啤啤佢啦。

好呀! 啤啤佢....正!  筲箕灣邊樹有平靚正既冰凍啤酒呢?
搵日/晚跑番轉,然後.....啤啤佢! 今晚唔得,要過將軍澳練跑。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dicksonyk 於 2010-5-5 17:24 發表

亮哥, 通常咩時間係QUARRY BAY公園跑架, 未撞過你喎!

早上七點幾至八點幾,著住長跑網衫、戴住頂帽既,見到面打個招呼丫!