香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

24/10 要入 camp 黎唔到喇,大家加油丫。

升級   0%

開心

有個間題想問吓電腦高手阿,自從搬咗 saver 之後,我喺公司部電腦上唔到黎,用 yahoo search 都上唔到,我試過 delete 瀏覽記錄再試都唔得,成日都靜係出返未搬 saver 之前既畫面,攪到我 lee 兩日同唔到大家講早晨,lunch 又唔可以上黎同大家傾偈,好慘阿!

升級   0%

開心

原帖由 哈利330 於 23-10-2009 01:10 發表
    Cat 姐,

請問「出返未搬 server 之前既畫面」係咪即係出「網將會於 2009年10月19日-20日 把長跑網搬到新伺服器...唔保証可以保留。直到 2009年10月21日後,將會正常運作。」句o野?

估計應該係refresh 唔到,如 ...
    係阿,就係出 lee 句 law,其實我琴日己做咗你以上所講既動作 gala,到今日下午都仲未得,e 家放咗工再試次,唔知點解又上到黎和,總之都唔該晒哈利師兄啦。

升級   0%

開心

原帖由 jc8866 於 24-10-2009 10:31 發表
    今日跑完之後, 宜家帶緊腳痕仔返話劇班,
    搭緊車都要上黎出個post先.

事原大家今日由TKO跑到清水灣,
    經過一個一個既大長甘, 終於去到大清迴旋處士多,
    嚇然發現有一神秘人坐在係士多到,
    隨手從袋中拔出"利器". ...
    究竟個神秘人係邊個黎架JC,好想知阿。
    我就要準備入camp 退修喇,唔好攪到我心思思啦,唔該。

升級   0%

開心

原帖由 jc8866 於 27-10-2009 07:55 發表

依...... 有好消息喎,
    恭喜根根又創pb, yeah~
    三號向大家請安,早上好。

升級   0%

開心

阿四同大家講早晨

升級   0%

開心

paulsiu ching 你上完晒堂未呀,我 e 家都仲上緊謝 sir 堂阿。

升級   0%

開心

JC 請問如果我跑到12K 到寶翠公園之後,或者再跑多少少大約 15K 左右倒,可唔以返到去寶翠公園 ga,果道有冇路返去既呢?如果冇咁就跑12k 算喇。

升級   0%

開心

二號同大家講早晨

升級   0%

開心

原帖由 jc8866 於 3-11-2009 08:54 發表

Cat ctse 可以到時跑12k先, 加3k路線你可以跟跑一两K折返都得
    唔該晒JC團長。你要比隻眼休息吓喇,祝你早日康復阿。

升級   0%

開心

早晨各位今日係一哥喎

升級   0%

開心

原帖由 WinggniW 於 4-11-2009 09:08 發表

保護筷子腳緊要呀~JC團長! 星期日去享受比賽氣氛,呼吸下新鮮空氣都唔錯呀 !

JC團長,迪迪仔, Qoo,bolo, finewong, 狗哥, 根根,R校長,Rockie師兄,mill姐,非比,lulu姐,Esther,sealion師姐,Sue姐同埋 ...
    X2

升級   0%

開心

早晨三號仔到

升級   0%

開心

原帖由 jc8866 於 5-11-2009 12:36 發表
    [TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(三) 7/11/2009
    注意: 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友
    約跑詳情請參照 page 1 post #1
    日期: 7 / 11 / 2009 ( 六 )
    集合時間:7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地 ...
    JC 保重阿,唔夠瞓抵抗力差好易病架。
    lee幾日我都病病地,所以都唔知星期六黎唔黎到跑,唔敢報名住喇。總之大家都小心身體啦。

升級   0%

開心

三仔同大家講早晨阿

升級   0%

開心

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(三) 7/11/2009
    注意: 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友
    約跑詳情請參照 page 1 post #1
    日期: 7 / 11 / 2009 ( 六 )
    集合時間:7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地點: 寶翠公園 (更衣室外)
    路線 : 寶翠公園 -> 翠林 -> 康盛 -> 馬油塘 ->寶達 -> 廣田 -> 澳景路 -> 調景嶺 -> 彩明 -> 尚德 -> 寶翠 ->
    寶林 -> 坑口 -> 將軍澳運動場 -> 調景嶺 -> 彩明 -> 尚德 -> 寶翠
    ( 請參考post#1 路線圖 )
    於 6.5k 藍田體育館, 12k 寶翠公園 及 16k 將軍澳運動場, 有食水補充 (如有需要請自行帶水)
    路程: 約 20.4K
    預計完成時間:2小時15分鐘內
    難度(5*為最高):*** (沿途有部份上落斜)
    早餐特訓地點: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改
    7/11/2009 報名:
    1. 活活
    2. Terence (今次一定要帶水跑,冇山水飲)
    3. 猿球
    4. chairman (希望...跑得晒)
    5. jogging_cat (感冒尾聲希望聽日好番晒啦。7點集合咁早,mtr 頭班車都好 mun 吓喎,可能唔夠時間 warp up)

留力118飛機組:
    1. 迪士大佬
    2. JC <=== 星期六要開工, 要放飛機, 仲可能半夜後先收工, 分分鐘118去鹿頸夢遊
    3. finewong
    4. rockiec 唔係留力, 而係要養傷
    5. -R- (睇黎我係去晨運)

升級   0%

開心

原帖由 jc8866 於 6-11-2009 22:08 發表
    明早要開工, 直落平夜先收工, 都係要旱抖喇 ~
    聽日長課隊俾心機啊~
    goodnight...... " />" />
    goodnight

升級   0%

開心

原帖由 =chairman= 於 8-11-2009 19:02 發表
    rockie,成績其次,最緊要大家冇傷冇痛番黎同埋大家今日玩得開開心心 ~~~ " />" /> " />" />
    另外,講真o個句,真係多謝琴日係咁說服我今日黎睇比賽既各位,因為今日好開心 " />" />
    X2

升級   0%

開心

恭喜今日順利完成賽事同PB既師兄師姐。

升級   0%

開心

二號同大家講早晨阿