香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

24/10要番工, 不過全力支持長課操練 !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

番工等放工...大家跑得開心D呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-10-25 11:10 發表
大家好~

尋晚走鹿頸,
唔夠耐力, 跑到死死下, 但係又幾滿足
好在今日星期日, 有得抖下

尋日跑完出o黎6:00pm已經入黑,你地跑到幾點呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨3號 各位早晨!

升級   0%

該用戶從未簽到

注意: 11月7日開始,將軍澳運動場不會對外開放, 以準備東亞運動會田徑賽事!

http://www.lcsd.gov.hk/lsb/jogging/1060_200911.pdf

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-28 09:51 發表

Wingwing幾時黎跑長課啊~

11月開始要準備考試+番工, 所以會自己練習, 今晚試跑24K先~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-3 13:13 發表

咁都俾你唸到 @@"

我之前有野飛左入眼, 可能整損左,
發炎後起左粒眼瘡, 要做個小手術割除,
邊有你咁貪靓搞咩雙眼皮啊........

有小昆蟲飛入眼 ?

祝JC團長早日痊癒 & 星期日順利完成賽事, 跑出滿意成績

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-3 18:17 發表

多謝關心, 隻腳同隻眼都要我休息, 成兩個星期冇練跑,
睇怕我118去fila都係實行老本行 ~ [逍遙跑] 是也 ^^

保護筷子腳緊要呀~JC團長! 星期日去享受比賽氣氛,呼吸下新鮮空氣都唔錯呀 !

JC團長,迪迪仔, Qoo,bolo, finewong, 狗哥, 根根,R校長,Rockie師兄,mill姐,非比,lulu姐,Esther,sealion師姐,Sue姐同埋其他參賽跑友加油 !

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早晨~~~~~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-8 19:44 發表

多謝呀, 今日係毫無預算既情況下, 傻下傻下咁pb左 ~  
可能尋晚瞓得2個半鍾, 今朝個人飄下飄下咁, 負重輕左  

其實背後重有一個原因, 因為腳痕仔上個星期返跳舞班時扭計唔肯返,
佢話 ...

恭喜所有完成比賽o既師兄師姐呀~比JC團長,比比,迪迪仔,Rockie師兄,finewong,狗哥,根根,mill姐,Esther...等等等等

睇到JC個留言,真係好登你同腳痕仔開心, 個個都要俾心機呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-10 01:20 發表

我第一日已經網上報名, 有埋 ref no., 但係 status check 都仲冇我資料???? 搞咩呢~~~

會唔會係IE setting問題? 你可以試下用Andrew ching個方法再check多次

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6853&extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-10 19:05 發表
聽晚原本想跑青公, 但係公司有個conference, 所以跑唔到 lu~ " />" />
今晚10:00左右, 唔知有冇 TKO友腳仔痕, 想落街打個轉呢?  " />" />

註: 慢jog ~ 我跑recover

團長早晨~夜晚多唔多人跑街架?

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早晨

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-13 09:42 發表
比比, wingwing 你地幾時黎跑長課啊?  

報告團長~我今個月好多assignment要交,星期六唔番工都要番學校做功課 所以長課會改去星期五晚 (今晚都會跑) 或者星期日(今個星期日都跑,不過你地要比賽,唔可以一齊練習了)

下月開始可以參加R校長gathering啦~

打打氣先~~~~~~~~~~~~~預祝星期日有比賽o既師兄師姐: JC團長,Cat姐,哈利,駛乜理,山比,次次,...等等等等做到滿意成績! 長跑長有

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早安~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-11-18 16:42 發表
5/12/2009 將會是將軍澳區第50次星期六約跑

大家可以推左其他節目先

係咪一定要星期六/日?? 平日夜晚約跑之後特訓慶祝+提早做冬得唔得架??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-11-19 09:21 發表

孖屐亭又幾有新意喎  ^^

12月好多賽事, 如果一定要星期六/日跑完再特訓,睇怕好難夾到大家操練時間,加上12月22係冬至, 睇下大家會唔會約到1日, 慶祝逍遙團成立1周年暨冬至晚會

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-11-19 23:26 發表

會唔會考慮就星期三約跑, 12月16日, 路線係我地TKO逍遙跑第一次既路線12.5k, 跑完齊齊做冬呢?

如果7:15準時起跑, 1.5小時完成, 拿拿林沖身, 9點幾開餐, work 唔 work?

慶祝逍遙團成立1周年暨冬至晚會

日期: 暫定12月16日 (星期三)
集合時間: 晚上7:00pm
集合地點: 有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定
起跑時間: 晚上7:15pm

路線:有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定
路程:有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定
預計完成時間: 1.5 小時
難度:有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定

晚飯地點:有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定

溫馨提示:
~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
~ 團友請沿途互相照應, 發揮團隊精神.

報名方法:  請先copy名單, reply時再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
歡迎任何區域的跑友一齊參予, 實行以跑會友!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊, 等你地商議+修改之後開始報名好嗎???