香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   94.3%

該用戶從未簽到

將軍澳 2010 SCM ::: 全馬隊:
1. JC
2. 比比
3. 火仔
4. Wing
5. 哈利 (臂袋已到手)
6. Terence
7. rockiec
8.
9. 狗哥
10. 猿球

將軍澳 2010 SCM ::: 半馬隊:
1. 山比 (失禮失禮)
2. paulsiu
3. jogging_cat (挑戰組)
4. 駿3
5. Uncle (no sure if I got recover on time.....)

將軍澳 2010 SCM ::: 10K隊
1. Auntie (she does not want to run 1/2)
2.
3.

車仔gogogo!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

升級   94.3%

該用戶從未簽到

Cat 姐,

請問「出返未搬 server 之前既畫面」係咪即係出「網將會於 2009年10月19日-20日 把長跑網搬到新伺服器...唔保証可以保留。直到 2009年10月21日後,將會正常運作。」句o野?

估計應該係refresh 唔到,如果你係用IE 就按 F5 鍵,如果唔得就試吓剷埋 "Temporary Internet files" 同 Cookie 啦 。
(工具 > 網際網路選項 > Temporary Internet files > 刪除 Cookie / 刪除檔案)

原帖由 jogging_cat 於 2009-10-22 20:28 發表
有個間題想問吓電腦高手阿,自從搬咗 saver 之後,我喺公司部電腦上唔到黎,用 yahoo search 都上唔到,我試過 delete 瀏覽記錄再試都唔得,成日都靜係出返未搬 saver 之前既畫面,攪到我 lee 兩日 ...

升級   94.3%

該用戶從未簽到

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(一)

日期: 24/10/2009 ( 六 )
集合時間: 7:15am (7:30am準時起跑, 逾時不候)
集合地點: 寶翠公園更衣室外

注意: 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友

詳情及路線圖請參考 page 1 post#1

路線 :
寶翠公園 -> 將軍澳醫院 -> 清水灣道 -> 清水灣迴旋處士多 ->清水灣道 ->影業路 -> 寶翠公園

路程: 約 15.8K
預計完成時間:1小時45分鐘內

難度(5*為最高):*** 沿途頗多上落斜

早餐特訓地點: 待定 (會因應出席特訓人數而作出更改)

報名:  先copy名單, reply時再加上自己名字, 並註明會否參加特訓)

24/10/2009報名:

1. JC
2. 活活
3. Terence
4. 猿球
5. CN7021
6. 哈利

升級   94.3%

該用戶從未簽到

x2

原帖由 jc8866 於 2009-10-24 13:44 發表
............
萬二分感激sue兄,
長途拔涉, 送上長課利器 [冰凍水特],
多謝你

.... ...

升級   94.3%

該用戶從未簽到

其實仲有另一位戴黑超o既神祕人

升級   94.3%

該用戶從未簽到

paulsiu 師兄囉,佢冇「利器」所以你冇留意佢?

原帖由 jc8866 於 2009-10-24 18:06 發表

邊個...邊個...點解我唔知既?

升級   94.3%

該用戶從未簽到

活活師姐話銀線灣喎。

升級   94.3%

該用戶從未簽到

寶翠 --> 翠林 --> 靈寶 --> 澳景路(全段來回) --> 運動場
已經有 11.3 km

升級   94.3%

該用戶從未簽到

Halloween係咪入草原有feel o的?

升級   94.3%

該用戶從未簽到

用「快捷」個「捷」,唔用「折」,係咪有特別意思?

原帖由 快活人 於 2009-10-30 16:57 發表
JC ~~~~
明天去 澳景路是否上到頂後捷返 , 還是要去到山底 "更亭"先捷返 ???

升級   94.3%

該用戶從未簽到

運動場朝早六點半開門:
http://www.lcsd.gov.hk/lsb/jogging/1060_200910.pdf

升級   94.3%

該用戶從未簽到

考慮當中,尋日跑完運動場隻腳有少少痛...

原帖由 Terence86 於 2009-10-30 22:36 發表

你未報名播。

升級   94.3%

該用戶從未簽到

話時話o個日係咪一齊撘的士出觀塘?

原帖由 jc8866 於 2009-11-8 20:04 發表

有報unicef啊, 咁我打算果晚唔瞓喇, 可以再飄D " />" />" />" />

升級   94.3%

該用戶從未簽到

x2

今年將晶片貼o係號碼布,仲要唔駛還,真係唔錯。

原帖由 Terence86 於 2009-11-8 23:30 發表

JC 你係唔係都報咗Nike10K呀,今個星期六諗住慢jog幾K算喇!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

check status 啦,非比:

http://www.hkmarathon.com/marathon/eng/event/entry/statuscheck.jsp

原帖由 非比 於 2009-11-9 09:06 發表

多謝wingwing
我渣打隻馬都唔知搞成點, 因為我係去銀行交form, 佢地今年個registration亂咁黎

升級   94.3%

該用戶從未簽到

星期日有比實,「[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(四) 」會唔會變左活活Solo?

原帖由 快活人 於 2009-11-11 11:22 發表
[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(四) 14/11/2009

注意: 1. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
         2. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全 ...
14/11長課報名:

1. 活  ( 提議加長到23-24k , 不跑太多斜 ,改為tko大圈x2 + 草原 ,吾知有幾多k)
2.
...

升級   94.3%

該用戶從未簽到

我琴晚九點左右開始跑,唔算多人跑,不過見到o個o的都係後生快馬多。

原帖由 WinggniW 於 2009-11-11 09:03 發表

團長早晨~夜晚多唔多人跑街架?

升級   94.3%

該用戶從未簽到

師兄你好,你是普通話人嗎?

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-11 10:49 發表
加入训练                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        1. 活活
2. Terence (今次一定要帶水跑,冇山水飲)
3. 猿球
4. chairman (希望...跑得晒)
5. jogging_cat (感冒尾聲希望聽日好番晒啦。7點集合咁早,mtr 頭班車都好 mun 吓喎,可能唔夠時間 warp up)
6. 駛乜理 (明天儘趕, 但只可慢Jog, 因隻腳都仲有D痛)
7. Peter (以跑会友)

升級   94.3%

該用戶從未簽到

不好意思,我只是看見你的網名是普通話拼音才隋便問問。

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-11 16:40 發表
我是中國人,普通話我講的不錯,這同參加長跑沒沖突呀!