香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-10-21 11:00 發表
不論報任何組別, 大家加油, 向自己既目標出發...... Go~Go~TKO...... Go~Go~TKO

將軍澳 2010 SCM ::: 全馬隊:
1. JC
2. 比比
3. 火仔
4. Wing
5. 哈利 (臂袋已到手)
6. Terence
7. rockiec
8. -R-
9.  ...

10. maylam

升級   35%

該用戶從未簽到

1. JC
2. 比比
3. 火仔
4. Wing
6. Terence
7. rockiec
8. -R-
9.  ...
10. maylam

升級   35%

該用戶從未簽到

1. JC
2. 比比
3. 火仔
4. Wing
6. Terence
7. rockiec
8. -R-
9. 狗哥
10. 猿球

11. chairman
12. CN7021

13. 大力
14. kk
15. kan0902(嗚嗚 終於有編號了 21944)
16. maylam

星期六我都來呀....

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 猿球 於 2010-1-8 23:56 發表
表於 2010-1-8 23:24  只看該作者 TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(十一) 9/1/2010 星期六
*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 詳情, 並參考 post #2 資料
2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
3. 長課 ...

Hi各位, 早上不來了, 我會自己下午才出去跑番2個鐘, 你們加油啦!
我的路線是寶林至調景嶺至寶林 x 2
下次再join你們啦..

maylam

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-2-24 12:45 發表
好似呢度都有幾位基督徒woo,不如係度為渣馬收集下大家有咩需要,尤其有傷病既ching ctse,祈個靚禱!
不論基督徒與否都可以留言!為大家打打氣!
“我靠著那加給我力量的、凡事都能作。” (腓4:13)

1. Vinc ...

好似呢度都有幾位基督徒woo,不如係度為渣馬收集下大家有咩需要,尤其有傷病既ching ctse,祈個靚禱!
不論基督徒與否都可以留言!為大家打打氣!
“我靠著那加給我力量的、凡事都能作。” (腓4:13)

1. Vincent (呢個幾月有一節脊骨成日痛,希望跑果陣唔好痛啦!大家都有氣有力完成,尤其有傷病既ching ctse!)
2. 駿3(大家無傷無痛回家鄉,照顧當天天氣, 因有成6萬人, 一亂都幾大件事)
3. jogging_cat (所有參賽既師兄師姐都能順利完成,享受比賽過情,仲有唔好受傷,長跑長有)
4. 昌(大家點樣去尖咀,就點樣離開維園)
5. uncle & auntie (uncle: 我仲係傷膝中年,平常心去跑,享受比賽啦)
6. 大雄 (所有想sub3, sub4, sub5, subx 既ching/ctse都能sub晒返黎,就算sub唔到都能享受比賽!)
7. JC (希望我可以回復既狀態, 無論跑得幾多都好, 平安完成.  另外希望所有跑手都享受賽程, 大會安排暢順)
8. Terence (大家平平安安起跑,順順利利完成,開開心心特訓)
9.明(心情都有些緊張和大家一齊跑了一段時間入了長跑網,認識了跑友十分開心)
10. 山比(為當日有天氣,所有跑手同工作人員有平安和享受賽事。順便分享下小妹學跑後最喜歡的經文:「豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。」哥林多前書9:24)
11。 活 ( 與大家共同進退己4個月,希望能與大家一齊完成賽事。)
12. -R- (曾經努力過, 必定有收獲)
13. chairman (希望有得跑)
14. 狗 (祝願各位無傷無痛平平安安,賽事年年有,留得雙腳在,哪怕無路跑~)
15. kan0902(呢排成日肚痾搵廁所 希望渣打果日唔洗去就一流~)
16. 迪迪仔 (總之個個都要開開心心咁享受比賽,又做到自己既目標時間啦)
17. batbat (大家練跑都好多為左呢個比賽,願全程跑友冇傷冇痛,大家能夠發揮最好成績~~)
18. 猿球
19. 壞人 (很久冇見大家, 祝大家 "唔駛好辛苦, 平安到維園")
20. maylam (祈禱當天天氣適合大家跑啦, 希望凍凍地, 不要太熱太濕, 另外, 祈禱各位跑手, 雖然有受傷的. 都會平平安安到維園, 大家都會開開心心享受當中的苦與樂, 大家努力! 睇番之前各人的互相勉勵...好感動! 好被鼓勵, JC加油呀! )

升級   35%

該用戶從未簽到

在40k後被截, 很難過! 還欠少少就完成.... (我的感受) (1)

今次是我第一次跑唔哂, 年年都是5小時內或5小時頭完成! (4:50/4:39/4:42/5:05/4:51/5:08)
首先, 感覺天氣好熱, 濕度很高, 很難散熱, 咪慢慢跑...昂船汌都可以的, 因為還在初段, 中段在汀九橋..見你長跑網的朋友, 咪跑快返..不過都係慢過前幾年, 覺得初段的海綿很少, 所以跑得有點辛苦, 咪時間都耐...

升級   35%

該用戶從未簽到

在40k後被截, 很難過! 還欠少少就完成.... (我的感受) (2)

, 中後段都照舊堅持下去, 見人行的確很想"行"埋一份, 都忍下去, 去到35k後條腰好"緊", 有點痛, 咪忍唔住停下來, 計落都應該夠時間, 行下跑下回維園...跑到40k後, 即馬師天橋, 這裡欄住了, 我仲見到前面有人跑緊, 剛剛截了, 很大反應! 我懇求可否繼續, 職員好鬼絕情, 好傷心 . 總之, 之前唔好停下來, 其實我隻錶時間只是5:18分還有時間 (心唸), 計過數, 咪最多剛剛好返到維園, 原來, 唔可以, 大會計大會時間呀, 所以, 今次得過教訓! ...

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-3-2 20:19 發表
May 一於出年再報仇啦,星期六黎一齊練跑啦,我都會黎架。

都好....