香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

慶祝逍遙團成立1周年暨冬至晚會

日期: 暫定12月16日 (星期三)
集合時間: 晚上7:00pm
集合地點: 有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定
起跑時間: 晚上7:15pm

路線:有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定
路程:有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定
預計完成時間: 1.5 小時
難度:有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定

晚飯地點:有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定

溫馨提示:
~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
~ 團友請沿途互相照應, 發揮團隊精神.

報名方法:  請先copy名單, reply時再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
歡迎任何區域的跑友一齊參予, 實行以跑會友!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

團長~請問可以開始報名未呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

我又可以做陸嬸~各位早晨!

升級   0%

該用戶從未簽到

第1個同大家講早晨~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-12-3 12:58 發表

多謝關心啊, 我好返好多喇,
仲有3日抗生素要食, 所以繼續乖乖地, 休息多D,
下星期應該可以覆操, 上R校長既堂喇

JC團長好好休息一下,仲有好多長課等你領跑!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-12-26 21:43 發表
wing嬸....... 你今日晏晝聽緊咩歌跑步呀?
我同腳痕仔係泳池外面踩單車果陣見到你,
連叫幾聲你都聽唔到啊, 跟住仲一陣風咁飄左去

原來JC你見到我跑過? 我下晝有跑經泳池呀,我聽緊歌跑步會係聾聾地o架(就算唔聽歌都係撞撞地聾),唔好意思呀!

祝JC團長+腳痕仔一家人Boxing Day快樂呀!!

祝各位Boxing Day快樂

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-12-28 08:46 發表
一個寒冷既早晨

今日都好寒冷...仲有雨

SUE姐早晨~~~~將軍澳早晨!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-12-27 22:41 發表
腳痕仔問: 你叫邊個呀? 係咪上次跑得好快果個wing姐姐呀?
我話:       你見到佢快唔快先~
腳痕仔話: 嘩...... 超快呀, 仲快過daddy添呀~
我話:       係呀, wing姐姐真係跑得好快架.
腳痕仔問: 咁wing姐姐同活活姐姐邊個快D呀?
我話:       [唸左幾秒鐘唔識答]....... wing姐姐同活活姐姐, 係TKO暴風雙嬌, 應該一樣咁快啦
腳痕仔問: 咁即係邊個快D呀?
我話:       [無佢符]....... 踏單車啦, 唔好問喇~
.............. 繼續踏單車

JC編劇

升級   0%

該用戶從未簽到

祝TKO各位新年快樂! 長跑長有! 身體健康! 渣打過後又可以繼續逍遙