香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

Good Morning Everybody

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

新年快樂啊

升級   0%

該用戶從未簽到

正在欣賞NBA 明星賽中,太好了.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-2-17 18:11 發表
渣馬前最唔想發生既兩件事 (傷和病), 我中晒啊...................
呀女年三十開始唔舒服, 我都唔執輸, 領左份獎
今次真係唔上巴士都當攞獎囉

保重啊,團長阿四

升級   0%

該用戶從未簽到

路過......

跑10K,又咁凍,仲係7:00am集合?會唔會太早?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

好似呢度都有幾位基督徒woo,不如喺度為渣馬收集下大家有咩需要,尤其有傷病嘅ching ctse,祈個靚禱!不論基督徒與否都可以留言!為大家打打氣!
“我靠著那加給我力量的、凡事都能作。” (腓4:13)

1. Vincent (呢個幾月有一節脊骨成日痛,希望跑果陣唔好痛啦!大家都有氣有力完成,尤其有傷病嘅ching ctse!)
2. 駿3(大家無傷無痛回家鄉,照顧當天天氣, 因有成6萬人, 一亂都幾大件事)
3. jogging_cat (所有參賽既師兄師姐都能順利完成,享受比賽過情,仲有唔好受傷,長跑長有)
4. 昌(大家點樣去尖咀,就點樣離開維園)
5. uncle & auntie (uncle: 我仲係傷膝中年,平常心去跑,享受比賽啦)
6. 大雄 (所有想sub3, sub4, sub5, subx 既ching/ctse都能sub晒返黎,就算sub唔到都能享受比賽!)
7. JC (希望我可以回復既狀態, 無論跑得幾多都好, 平安完成.  另外希望所有跑手都享受賽程, 大會安排暢順)
8. Terence (大家平平安安起跑,順順利利完成,開開心心特訓)
9.明(心情都有些緊張和大家一齊跑了一段時間入了長跑網,認識了跑友十分開心)
10. 山比(為當日有天氣,所有跑手同工作人員有平安和享受賽事。順便分享下小妹學跑後最喜歡的經文:「豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。」哥林多前書9:24)
11。 活 ( 與大家共同進退己4個月,希望能與大家一齊完成賽事。)
12. -R- (曾經努力過, 必定有收獲)
13. chairman (希望有得跑)
14. 狗 (祝願各位無傷無痛平平安安,賽事年年有,留得雙腳在,哪怕無路跑~)
15. kan0902(呢排成日肚痾搵廁所 希望渣打果日唔洗去就一流~)
16. 迪迪仔 (總之個個都要開開心心咁享受比賽,又做到自己既目標時間啦)

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-2-28 16:25 發表
多謝大家對我今次跑渣打既關心, 勸勉, 祈禱及支持.
當中取捨跑與不跑, 無論贊成或反對的, 也是出於大家的一份直摯, 多謝, 感謝!
今天我選擇了踏上賽道, 一早預計了跑不完, 但我決定要跑, 無論只能夠跑得一千步, 一 ...

恭喜你啊JC,你實在太強了.

升級   0%

該用戶從未簽到

另外, JC, we are all proud of  you.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到