香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

去到琴晚都淨係得2個人報 , 但到而家已經有成14個咁多喇 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-2-20 00:26 發表

我唔跑多!我預你地930沖完身, 車車,JC,-R-兄兄兄,有勞打比我呀

OKAY =]

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 2210# 的帖子

視乎情況

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jinliaonang 於 2010-2-21 18:33 發表
各位TKO路友,你們好!(最近我升級做了爸爸)好久不見!不知二月二十八日當天會不會有集隊,今天我已?跑手包。

恭喜Peter!渣打後得閒黎TKO傾下作為父親的心得 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早晨丫 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

x3 ~~ 快d好番丫要 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

好似呢度都有幾位基督徒woo,不如喺度為渣馬收集下大家有咩需要,尤其有傷病嘅ching ctse,祈個靚禱!不論基督徒與否都可以留言!為大家打打氣!
“我靠著那加給我力量的、凡事都能作。” (腓4:13)

1. Vincent (呢個幾月有一節脊骨成日痛,希望跑果陣唔好痛啦!大家都有氣有力完成,尤其有傷病嘅ching ctse!)
2. 駿3(大家無傷無痛回家鄉,照顧當天天氣, 因有成6萬人, 一亂都幾大件事)
3. jogging_cat (所有參賽既師兄師姐都能順利完成,享受比賽過情,仲有唔好受傷,長跑長有)
4. 昌(大家點樣去尖咀,就點樣離開維園)
5. uncle & auntie (uncle: 我仲係傷膝中年,平常心去跑,享受比賽啦)
6. 大雄 (所有想sub3, sub4, sub5, subx 既ching/ctse都能sub晒返黎,就算sub唔到都能享受比賽!)
7. JC (希望我可以回復既狀態, 無論跑得幾多都好, 平安完成.  另外希望所有跑手都享受賽程, 大會安排暢順)
8. Terence (大家平平安安起跑,順順利利完成,開開心心特訓)
9.明(心情都有些緊張和大家一齊跑了一段時間入了長跑網,認識了跑友十分開心)
10. 山比(為當日有天氣,所有跑手同工作人員有平安和享受賽事。順便分享下小妹學跑後最喜歡的經文:「豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。」哥林多前書9:24)
11。 活 ( 與大家共同進退己4個月,希望能與大家一齊完成賽事。)
12. -R- (曾經努力過, 必定有收獲)
13. chairman (希望有得跑)

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨丫 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟想o係呢度講 :

真係好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝每一位!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-2-24 23:57 發表
"完" 係咩意思呀? " />" />

即係"我講完喇"既意思

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-2-26 10:00 發表
多謝大家打氣,
雖然由一月尾開始, 好多野唔順利,
先係小腿拉傷, 到隻腳好返又到感冒成兩個星期,
早幾日仲咳到腰椎間盤移了位, 好似係都唔俾我跑咁.
但係我已經決定左, 我會跑, 就算只係跑得幾K都好,
總好過坐係 ...

大家都會支持你的!長跑長友!

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO備戰2010渣馬] 長課操練 之 (終極吹水加碳特訓)
約跑目的:  講到明...... 重溫逍遙跑主旨 ==> 大訓特訓 (加碳迎渣碼)

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:     27 / 2 / 2010 ( 六 )
集合時間:8:00am                 

難度(5*為最高):* (沿途100%平路)

路線 : TKO運動場  拉筋 + hea跑 + 吹水

特訓時間: 9:30am (只特訓者, 可自行到特訓場晶苑酒家, 開定位)

主菜 => 加碳特訓: 暫定將軍澳廣場晶苑酒家

報名:
1. JC (跑唔跑都黎, 加碳無壞 )
2. 駿3(多數只來特訓)
3. Terence
4. -R- (踢吓蹆, 拉下筋, 跑20分鐘 + 特訓)
5. Vincent (今次我又嚟特訓!)
6. 活 
7.明(跑唔跑都黎, 加碳無壞 )
8. chairman
9.
10.

升級   0%

該用戶從未簽到

總之多謝大家

另外,小弟明天可能只特訓

升級   0%

該用戶從未簽到

大家加油!
哈哈我唔係好想訓,因為一訓醒,就冇得返轉頭

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒今日完成全程的大家!
小弟時間 3 : 48 ' 30 ",滿意!