香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

陽光燦爛的日子

升級   34.67%

該用戶從未簽到

小女子跑著半年多,希望可以一直跑落去,越跑越健康,越跑快樂!越跑越靚女!(哈哈,唔知有冇可能呢?)
最近有幸認識一良師,跟住跑著十幾課,做著些簡單記錄,係呢度同大家分享吓!

+1 0
上一篇︰各位Ching,Ctse下一篇︰苦山

升級   0%

該用戶從未簽到

馬仔星期日比賽差左10秒...
不過晌呢條地獄賽道時間已經好好啦,繼續加油!!!

升級   34.67%

該用戶從未簽到

回復 367# 的帖子

多謝菲比!已經係康復中,不過仲唔練得速度住!
等腳仔完全好番,希望有機會可以同你一起練習吓!

升級   34.67%

該用戶從未簽到

回復 366# 的帖子

Dee兄,唔好意思,唔識形容條路係邊
不過你有興趣可以搵日一起跑番轉,唔係好長,主要係練吓上斜!

升級   65.55%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2010-6-17 21:55 發表

今天做早課,6點起身,6點20出門口,早餐都冇食

一條友仔去跑西山!跑到半山肚仔開始有D餓!
跑吓爬吓用咗一個鍾先出到山!想死咁制!http://maggieland.myftp.biz/download/msn ...

馬仔,請問西山晌邊??

升級   34.67%

該用戶從未簽到

只腳仔始終未完全好番,跑到咁上下就開始來料,好大困擾!

升級   34.67%

該用戶從未簽到

2010 - 6 - 19

元朗球場    慢跑 15 大圈    41'10''

2010 - 6- 20

長課  沙田運動場 — 吐露港救護站 — 船廠  約 16km  1'35"

升級   34.67%

該用戶從未簽到

2010 - 6 -18

元朗球場

warm up  2 km

(200快 / 200慢 + 300快 / 300慢 + 400快 / 400慢  ) x 3組

第一組   46"     1'13"      1'34"

第二組   46"     1"13 "     1'36 "

第三組   47"      1'14        1' 37

cool down   1 km

升級   34.67%

該用戶從未簽到

今天做早課,6點起身,6點20出門口,早餐都冇食

一條友仔去跑西山!跑到半山肚仔開始有D餓!
跑吓爬吓用咗一個鍾先出到山!想死咁制!

登錄/註冊後可看大圖

仲有3KM到先返到OK,天氣又濕又悶,肚仔又餓,

終於都係放棄,行返OK,沿途仲偷咗人家幾粒黃皮食!

登錄/註冊後可看大圖

今天跑吓,爬吓,行吓1小時40分鐘,約13KM

升級   34.67%

該用戶從未簽到

對唔住!好對唔住!
朋友唔得閑陪我,我一個人又唔好意思去,怕一個人都唔認識,會好唔自然,所以冇來到!
希望冇影響到大家!
真係好對唔住!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2010-6-16 21:18 發表
馬仔越跑越慢……日日係球場扮蟻爬

登錄/註冊後可看大圖

是日好熱!好焗!

登錄/註冊後可看大圖

蟻爬1 ...

馬仔今日冇去打羽毛球咩?

升級   34.67%

該用戶從未簽到

馬仔越跑越慢……日日係球場扮蟻爬

登錄/註冊後可看大圖

是日好熱!好焗!

登錄/註冊後可看大圖

蟻爬12km,冇時間記錄!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

馬仔越來越勁~ 加油呀~~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 馬仔 於 2010-6-11 21:08 發表
    2010 - 6 - 11

...200m快/200m慢 +300m快/300m慢 + 400m快/400m慢)x 3組

時間基本可以保持在 (50"/200m  ,1'10" / 300m   ,  1'40" / 400)之內

400m快相對200m/300m, 幾快喎!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 馬仔 於 14-6-2010 22:54 發表

天氣悶熱,搞到個人都好死!都唔知跑唔跑好?

收工返歸抖咗一陣,舒服d!
    7點半到去球場蟻爬15大圈   6km    用咗46分鐘

明天再來!
    馬仔師姐加油呀

升級   34.67%

該用戶從未簽到

天氣悶熱,搞到個人都好死!都唔知跑唔跑好?

收工返歸抖咗一陣,舒服d!
    7點半到去球場蟻爬15大圈   6km    用咗46分鐘

明天再來!

升級   34.67%

該用戶從未簽到

元朗球場 — 洪水橋 — 公園 (7大圈)— 元朗球場

約14km   跑吓抖吓 用咗約1.5小時

升級   34.67%

該用戶從未簽到

2010 - 6 - 11

今日走咗體能堂,去咗跑步

登錄/註冊後可看大圖

元朗球場

warm up  2KM

(200m快/200m慢 +300m快/300m慢 + 400m快/400m慢)x 3組

時間基本可以保持在 (50"/200m  ,1'10" / 300m   ,  1'40" / 400)之內

cool down  2KM   

登錄/註冊後可看大圖

明天休息,去九龍仔公園做拉拉隊,看

登錄/註冊後可看大圖
    比賽

升級   34.67%

該用戶從未簽到

i will , thank you !

登錄/註冊後可看大圖