香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

粉嶺新人報到

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

小虎師兄好! 小弟間唔中都會在百福田心公園跑圈, 或者碰過面都未定, 你在什麼時間跑呢?

我地北區跑友逢星期三晚會在北區運動場操練, 歡迎參加呀, 一班人一齊練, 進步會快些
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2749&extra=page%3D1&page=66

升級   67.95%

無聊

原帖由 wong.siufu 於 2009-11-2 23:14 發表
    stanwong師兄:

應該有碰過面
    以前比較多跑圈,而家跑就北區醫院(來回6.2K) 同大埔許願樹牌坊(來回9.7K)多d,
    冇咁悶嘛.
    一般在星期六�日早上在公園熱身及收操,之後跑出去.

星期三時間唔岩 ...
    你講果兩條路我都有跑呀, 第時碰到面打個招呼~
    運動場有locker的, 又可以沖埋涼, 好方便的~

升級   67.95%

無聊

原帖由 wong.siufu 於 2009-11-3 11:16 發表
    stanwong師兄:

一定會啦!!
    係呢仲有咩路線介紹下?

我一般星期六�日,9點十五分到在開始公園熱身,
    師兄一般咩時間跑?
    我以前都係在百福田心公園, 粉嶺遊樂場, 北區運動場, 碧湖至北區醫院來回跑多,
    最近因為要備戰渣打全馬, 開始發掘其他路線, 最近跑過碧湖至坑頭村來回, 碧湖至大埔來回, 今個星期日計劃經沙頭角公路跑去新娘潭,
    我跑的時間不定, 但多數在早上, 星期日多數會去新界東跑友的約跑~
    有機會一齊跑下丫~