香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

20.12 大埔體育會10公里比賽 *本網全力支持*

關閉 [複製鏈接]

升級   48.67%

該用戶從未簽到

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 utt 於 2009-11-7 17:16 發表
想問問親身交左表既ching, 係咪帶身分證, 支票去就ok?
仲有冇其他野要帶?

親身報名:
1. 清楚填妥報名表
2. 報名費 (現金)
3. 晶片按金支票 (如沒有個人晶片)
4. 身份証供職員核對
註:長跑網會員可免晶片按金, 須填寫長跑網專用報名表格及報名時須出示長跑網會員証

原帖由 econecon 於 2009-11-8 09:17 發表
想問問寄去既ching/ctse, 有咩要留意? 我想寄去報名

一來no slope, 二來價錢經濟, 三來少有賽事有背心

郵寄報名:
1. 清楚填妥報名表
2. 報名費支票1張
3. 晶片按金支票1張  (如沒有個人晶片)
4. 身份証副本
5. 已貼上$1.4郵票之回郵信封1個
註:長跑網會員可免晶片按金, 須填寫長跑網專用報名表格

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-6 23:01 發表
幾時正式公開報名?

同埋件背心質地好唔好(快乾料)? 靚唔靚仔?

唔夠背心著,要諗呢d野

上年件背心
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=2674925&o=all&op=1&view=all&subj=165420967956&aid=-1&id=778659169&oid=165420967956

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 c29843 於 2009-11-11 10:43 發表

ching...唔該曬丫

我見香港長跑網"團體登記會員"可使用下列特設表格

我係佢地街派果張就咁直接加上"長跑網會員號碼"得唔得???

我想親自交表

專用表格可以去到問counter攞

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 c29843 於 2009-11-11 11:18 發表
e+去交表....
想問下 nike 背心我著szL...fit size
大埔果件係咪szL都已經可以???

背心Size尺寸:

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL

胸闊(寸)

只供參考,實際可能有出入

升級   48.67%

該用戶從未簽到

恭喜哂各位得獎師兄師姐!
多謝哂各位義工協助!
辛苦哂皇上及各網友出力宣傳及參與是次賽事!

關於是次比賽安排, 希望大家幫忙盡量發表意見, 您地既意見對大會安排係非常重要, 由於小弟今次係第一次搞長跑比賽, 所以都有好多地方做得不足, 請多多包涵, 出年一定會搞得更好(如果仲未被人炒魷的話)

回應下各位既意見先:
1.
賽道距離係由田總量度的, 所以距離係冇問題, 如冇意外, 賽道出年都會相同, 並會正式申請成為田總認可賽事
2.
里數牌確係放得唔顯眼, 出年一定有所改善, 多多包涵
3.
地上噴漆的里數係不可信的, 因為之前已經有好多其他比賽係呢條路度搞
4.
地點終點位置安排要考慮的地方係在太多, 包括報到處空間, 行李存放區空間, 頒獎典禮位置, 亦都要配合警方, 康文署場地申請, 路政署封路申請等等因素, 現在位置已經經過反覆審慎考慮,所以大致上好難改變, 不過出年可以考慮安排車輛於火車站接載跑手, 但係可能要自負車資
……

大家唔使俾面, 請盡情發表!!!

P.S. 我地係非牟利地區體育會, 宗旨係推廣地區體育, 我地搞比賽係絕對唔會, 亦都冇可能賺到錢的, 純粹係希望多d人參與同埋大家玩得開心過癮