香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.1.10 美津濃香港半馬拉松錦標賽2010 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-13 13:17 發表

ee都慢? 唔會啦
話時話想問ee ctse, 你上跑步堂時, 謝sir有冇幫你地set target, 個目標你地做唔做到架? 超出自己實力好遠下架喎好似, 唔知阿sir點計出黎架呢

小妹跑完... 得番大碼衫
同埋當時已經一月...大家響果個時間最 fit .. 我跑果陣身邊都已經無咩人...

跑步堂果陣既 target...謝 sir 跟 pb 時間去決定.... 同埋預鬆0左...
盡力跑要達標落無咩難度

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vincentW 於 2009-11-16 09:43 發表
如果長跑網會員都可以優先報名就好啦! 等到條頸都長咗, 都好嘅, 一把年紀都有機會增高! 多謝美津濃比多兩吋我

長跑網唔係田總屬會... 如果 ching 唔想高落去.. 就要去屬於田總屬會既跑會做 member 做田總証.. 咁就可以優先報名

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-16 16:51 發表

今日online 報左既當事人打左上田總,田總話今日online 報既作廢喎,泰X個網咁多人睇,應該都幾多人中左招,唔知佢地會唔會個別通知呢~~hgjD088" />" />hj
唔知佢地留左幾多位俾屬會呢,如果多都幾唔公平喎~~D123hj ...

花子哥哥..
正所謂有錢駛得鬼推磨.. 田總屬會會員除0左要交會費俾屬會.. 仲要交 80 蚊俾田總
如果想提早有得報.. 唯有用錢.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dsfcheng 於 2009-11-17 10:14 發表
好想玩, 但大埔太遠,又無大會公車 ....

CHING... 呢個比賽有大會車..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-19 10:27 發表

網上好難報.  半馬咁多上斜都咁受歡迎

因為美記名?

呢個係 hkaaa 其中一場大賽, 多人報名唔出奇
同埋美記在一月舉行..有 d 跑友會以呢場賽事作為渣打前既試腳賽事

其實.. 美記半馬只係頭半程上落斜... 對比起 CCM/香港半馬少得多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-1-21 23:14 發表
其實今年送既衫係點既樣?

同埋果d禮券係點用法? 直接唔駛加錢用都得? 係就抵

綿質衫.. 樣都幾靚既... 不過慢得慢又係無 size..

coupon 係折扣 coupon , (如無記錯)有 2000 蚊上限購物