香港長跑網  - 長跑長友

樓主: RowerBee
打印 上一主題 下一主題

2010.1.31 屯門區長跑比賽

關閉 [複製鏈接]

升級   7.2%

該用戶從未簽到

1. 鬼影 10K (重唔第一)
2. 鬼大大
3. 亞平(今次一定快過鬼影返終點)
4. 平嫂
5. Kenneth [亞平,咪咁老定]
6. Kenny Choi (只能玩5K,BB組)
7. wavetong(自己故鄉一定支持),記得好似好多上落斜
8. P
9. P嫂
10. 神童威威(又要去征服大長今喇!)
11. 細明哥 (上年跑54:10,今年希望sub 50)
12. Raphaelmak (也是只能玩5k... 同同學一齊)
13. Pan-Pan (玩5K)
14. Pan-Pan's Brother (玩5K)
15. Pan-Pan's Friend (玩5K)

升級   7.2%

該用戶從未簽到

升級   7.2%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-1-6 09:24 AM 發表

pan pan 到時見啦!

我和哥哥和一個朋友組隊跑. 到時見喇

升級   7.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-1-26 08:55 PM 發表
我都可以幫手影相呀…

唔該晒 Samuel C hing....  

升級   7.2%

該用戶從未簽到

約時間食早餐/ 唔食早餐 :

日期 : 1月31日
地點 : 屯門三聖村大家樂 (青山公路地下恒福商場)
時間 : 07:30 (08:00慢跑至掃管笏軍營)
(08:30前要到掃管笏軍營轉大會巴士往起步點,最早開跑的男子組是 09:30)

報名出席名單

1. 亞平
2. Kenneth
3. 細明哥
4. 神童威威(到時取埋號碼布/SORRY,我食完早餐即刻跑唔到,都係早d食完先來集合)
5. Nancy (SORRY,我食完早餐即刻跑唔到,都係早左食完先來集合)
6. Iris (SORRY,同Nancy食完早餐先來集合)
7. KennyChoi
8. Samuel
9. B
10. Esther
11. Wayne
12. Charson (或會在家吃過早餐後才過來加入你們...)
13. Pwong (唔食早餐 )
14. Sue (唔食早餐 )
15. 711MF
16. sleung2002hk(唔食早餐)
17. pan-pan (唔食早餐, 直接到集地點等大會車)
18. pan-pan's friend 1  (唔食早餐, 直接到集地點等大會車)
19. pan-pan's friend 2 (唔食早餐, 直接到集地點等大會車)

升級   7.2%

該用戶從未簽到

26 min. 跑完5.5km.  ok for me la....

升級   7.2%

該用戶從未簽到

請問在那可睇到自己的名次和時間?

升級   7.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2010-2-1 09:28 AM 發表

我估計除得獎者外,其他人係無名次和時間,因為尋日我跑18名,過終點後埋去登記,佢話唔駛寫,因為已經填滿頭十名。我同佢講可能頭十名會有犯規的情況,若果有任何人提出上訴,怎去跟進十名以外的名次而替補上去 ...

I see.  Thanks!