香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

我個11歲女由短跑轉兼長跑分享

關閉 [複製鏈接]

升級   29.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ufficiohk 於 2009-11-21 16:01 發表
我個女11歲, 入了田徑會練了2年多, 有時教練會叫D細O既去跟D大姐姐跑400M和1500M..跑出的結果教練好像很滿意..1.4米高的人仔, 400米跑1分18秒, 1500米跑6分, 但教練始終認為小朋友這年齡跑這些項目會影響發育, 所以間 ...

加油呀

升級   29.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ufficiohk 於 2009-12-7 17:25 發表
說到親子跑, 我估孖仔阿媽做得最足, 除了陪跑外, 她連田總的教練牌都考埋! 問你服未????

最近她為興趣開班教小朋友跑長跑, 看看成績真是嚇親人...除了孖子獲獎無數外,  剛剛學跑的小朋友於半年多一點的 ...

孖仔真係跑得好快, 以前小兒有玩跑賽, 到遇過他們很多次, 當然, 每次都追唔到他們!

2006 南區越野跑

登錄/註冊後可看大圖

2008 元朗青少年長跑賽

登錄/註冊後可看大圖

小兒冇很玩長跑 la, 年半前開始學打乒乓波,
哈哈哈, 我又臨老學打乒乓波

升級   29.33%

該用戶從未簽到

比賽前受傷最痛苦, 無奈,難過 !
下次再參加吧!
加油