香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

12.02 網友約跑 之 <寶雲道觀賞臀 1>

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

日期:
12月02日(星期三

時間:
7:30pm 熱身
7:45pm 準時起跑

地點:
黃泥涌體育館
跑馬地 毓秀街 2號 黃泥涌市政大廈 4字樓
有大量 locker 儲物及沖涼設施請自備鎖頭
Locker 要入 $5 硬幣

集合位置:
成和道 "黃泥涌市政大廈" 地下集合出發
交通指引及介紹

衣著:
長跑網綠色戰衣
如有的話

路線 :
全程約 9-10公里
約 1K上斜路段,斜度約 1:7 - 1:10)
成和道 -> 藍塘道 -> 大坑道 -> 寶雲道(4K位 折返) -> 大坑道 -> 成和道

上斜難度(5*為最高):***
15% 上落斜 + 85% 平路

預計完成時間:
1 小時內

警告及聲明
1.
此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘),身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。

8. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。

9. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。

由於天氣開始轉涼,若然當天落雨,
大家請帶備下列裝

1)
風褸
2)額外毛巾及衣服供跑後更換
3)拎多對鞋襪
供跑後更換

請大家注意
1)如約跑人數比較多,由於各人跑速各異,建議按各人跑速分為兩組跑,並以55'/10K作分界線

2)為安全起見,若然當晚落雨,我們將視乎情況,可能更改取消約跑!
+1 0
上一篇︰今年特別多人跑全馬下一篇︰祝 文仔 11月26日 生日快樂

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

到時唔好又俾我見到你渣灘....

升級   0%

該用戶從未簽到

明日得閒會出下星期既約跑 post!
你實有得跑既,放心啦!
好好養傷,星期日....CU on the Track

升級   0%

該用戶從未簽到

今日無得跑...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 2-12-2009 23:34 發表
我就追甩肺...果然係勁人..我要努力

你今日作病者!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回來啦!
今晚跑得幾爽!
多謝拍跑友!

升級   18.95%

該用戶從未簽到

12月02日報名人士名單:
1) cu83 (盡趕,遲到唔使等)
2) onon (跑完鬆)
3) piyrag提督
4) matthew~文 (盡趕,遲到唔使等)
5) TerrySze (如果未跛的話..一定會黎)
6) FuturaPo
7) XiaoEm (今次Check清楚地點了)
8) sealion (不跑,只一齊吃飯)
9) smchan2 (淨食唔跑)
10) WESTBIG (only RUN)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

今朝跑完之後腳有少少痛
今晚應該黎唔到跑la
你地跑得開心 食得開懷 飲得暢快

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>

3) piyrag提督
6) FuturaPo
8) perry (提督大舅)
9) sealion (不跑,只一齊吃飯)
10) smchan2 (淨食唔跑)

升級   0%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>

3) piyrag提督
6) FuturaPo
8) perry (提督大舅)
9) sealion (不跑,只一齊吃飯)

升級   21.15%

該用戶從未簽到

晏左起身返工=.=
可能來唔到
夠中未見我就唔使等我了

升級   21.4%

該用戶從未簽到

我會大約8:45pm至9:00pm到黃泥涌市政大廈4字樓,搵你地.跟著一齊吃飯!
Terry唔屍客家
今晚見啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

我有少少唔舒服,今晚唔同你地跑寶雲道啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2009-11-29 16:25 發表
2. CU: 12 包 (巧克力 x 4、 Strawberry Banana x 4、 雲尼娜味 x 4)
3. gary: 8 包 (巧克力x4、  Strawberry Banana x 2、原味x2) 
4. onon:10包 (咖啡味 X 10)
5. Terry:10包 (咖啡味 X 8、 雲尼娜味 x ...

唔該 Sealion !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-12-1 23:46 發表

今日臨收工前先至話有野做,
無計啦!
明天會盡趕!

趕唔切起步就Call 我啦...