香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009, Nov 29- UNICEF Charity Run 2009 (Photo by -R-)

升級   78.3%

該用戶從未簽到

技術唔好影得麻麻, 見諒  

http://picasaweb.google.com/arnold96/2009Nov29UNICEFCharityRun2009#
+1 0
上一篇︰請辭下一篇︰2009 Klava 回歸自然接力賽─掉棒四部曲

評分

查看全部評分

升級   78.3%

該用戶從未簽到

係喎, 等佢唔影都可以攞黎當啞玲練體能  不過始終300 4靈活度高d .

升級   78.3%

該用戶從未簽到

多謝各位欣賞
都未恭喜你地又出錢又出力做善事, 辛苦晒你地

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-12-1 13:23 發表
R ching, 對唔住, 公司只有luch time 先可以睇, 屋企電腦down咗" />" /> , 嘩le 兩日, 好多相睇, 晒d相都有排ar, e+逐個逐個, 講番聲多謝先 , 辛苦晒

Tarry, 唔駛咁客氣又唔駛對唔住喎, 會搞到我唔好意思就真

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-12-1 14:44 發表
R兄...
你影我時見唔到你..只見到大大碌328吸引左我視線...

下面呢張靚絕啦....勁呀...

Thank you Parco 爸, 可惜張相唔夠sharp

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 ar125 於 2009-12-2 01:33 發表
R兄:

啲相影得好靚! 300 2.8 咁大祿,有無用單腳架?

無用單腳呀 ching, 只係坐係石頭用膝頭頂住手肘咋

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 FayeYee 於 2009-12-10 00:13 發表
Hi R,

I'm Faye yee.
Can you send the full size of that photo for Unicef Charity Run to me?
Because I really like that photo, and also Sport Soho requested me to give the running photo to them for ...

Faye yee ctse,

Sent already, please check e-mail

-R-