香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

09年最後一個月訓練日誌

升級   21.55%

該用戶從未簽到

毅行之後我都休息左9 日, 星期2 一課 荃灣大會堂 來回 嘉頓....好似好上力
星期3舊患膝痛....落樓梯好痛 同 喉嚨痛
可能太耐冇著背心跑步, 所以冷親..........haha窴

升級   21.55%

該用戶從未簽到

同body building 一樣, 簡單黎講肌肉操後都要protien 去修補肌肉.
尢其是單車課, 之後兩餐真係要補一補

升級   21.55%

該用戶從未簽到

冇落雨咩? 我朝早去左跑步. 你地就好啦.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-12-28 20:51 發表

無落雨, 不過個個都唔得閒, 唯有自隊
來緊星期日得唔得? 去荃灣pickup你

假期最後1日(我已由24th下午放到3/1, 番29th一日), 睇吓攞吾攞倒permit 先, 咁多假, 機會好大. 地點? 時間?
最重要係check bike, itu之後都冇touch過咖bike. 自己想出車青公次次都可以撞正落雨.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-12-29 10:13 發表

我都差不多 , 條鍊有 d 架架聲 , 希望仲識踩

已攞倒假期最尾日上午permit, 可以去. 天氣都okay. 成行.
等我搵一晚出青公閒踩吓, 睇吓咖bike有冇問題先.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-12-29 10:48 發表

我跑左個長課 36km, 3:42:xx 完成hgjD115" />" />hj
之後食完晏, 訓到 5 點先起身.

loud 兄同eddie 兄真係好堅, 我咁多年都未操多過18k跑一課.
36k 同21k 可以跑邊又吾悶又有咁長呢?