香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

在運動場跑步一話

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 跟跑員yat 於 2009-12-2 13:57 發表
有天在運動場見到位跑友  和他一起跑圈跑一線  跑了幾圈加快d
再幾圈後有位靚女在一線漫步 那位跑友以經閃避她 左閃右閃 但是隻手打到她
那位靚女立即刻大聲說打到她 其實漫步的人 好心唔好行一線 之後我們再見
...

ching~我想問最衰是陳白x的學生是什麼意思,
因為我曾經都係呢間學校既田徑隊,
如果依家d學生真係做左d過份既事,
我可以同阿sir講返

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-12-2 23:52 發表

ching, le d 情況響ssp即深水埔運動場經常見la, 我已經見怪不怪, 唯有死忍, 我都費時勞氣, d街坊響1線踱步, 叫佢哋讓, 鬧番你轉頭, 佢哋話le度唔係比人賽跑ga wor, 有三兩知己一字排開tim, 唉......我 ...

嗯~人貴自重,如果佢地唔理,我都費事上心,
最多自己行開d就佢地

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 跟跑員yat 於 2009-12-4 09:09 發表
亞聰 c-hing sorry原來陳白x是你
母校   那位跑友意思是指他們最自私 無規律
成日霸住一線(唔係跑緊)漫步 企 吹水 我都見過成班學生(無留意是什麼學校)一排慢行6條線跑道吹水
真係吹佢地唔漲 不過我唔會出 ...

咁又唔駛sorry,因為我都知ching唔係針對學校,
而係針對問題所在,不過如果我見到呢d 慢行 情況,
我都會出聲,但佢地唔讓又可以點